Félek elmenni nőgyógyászhoz, felnőtt nő vagyok. Mégis mit tegyek?
Tényleg...mitől félsz tulajdonképpen?
Szégyenlős vagy? Akkor esetleg menj nő nemű dokihoz, hátha előtte könnyebb. Bár vki meg pont nő előtt nem vetkőzne le:D Én először nőhöz mentem, számomra könnyebb volt, azóta meg rájöttem, hogy nincs benne semmi gáz, és most már tök mindegy a doki neme.
Vagy attól félsz, hogy kiderül, hogy vmi bajod van? Gondolj arra, hogy ha most elmész, akkor jó eséllyel korán elkapják a bajt és meggyógyulsz. De ha még éveket vársz, akkor később lehet már nem lehet megoldani.
Nem olyan vészes a nőgyógyászat, szerintem a fogászat rosszabb:D Először én is baromira féltem, de mikor kijöttem, csak röhögtem magamon:D
Második vagyok.
Ha ez a baj, akkor szerintem először is keríts egy olyan embert, aki elmegy veled és nem hagyja, hogy megfutamodj.
Utána keress egy lehetőleg női orvost, akiről csak jókat hallottál. Mikor bemész, akkor pedig nyugodtan mondd el a félelmeid. Mondd meg, hogy félsz, ez az első vizsgálatod (elmondhatod azt is nyugodtan, hogy régebben molesztáltak).
Hidd el, óvatos lesz!
Életkor szerint lehet, hogy "felnőtt" vagy, de az eszed az egy tizenévesé. Látott már a doki olyat ne aggódj, a tied sem lesz különb, mint a másé. Viszont rákszűrés, meg általános vizsgálat mindig kell! Nekem is volt olyan ismerősöm, aki egy betegség után nem ment el időben kontrollra, mert félt. Aztán újra kialakult nála, csak akkor már késő volt segíteni. Bele is halt szegény...
Egyszerűen csak rá kell szánnod magad, ennyi. Legyen már eszed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!