Miért van ez velem? "Defektes" lennék?
Szóval nekem az a bajom, hogy bizonyos esetekben nem merek ( nem tudok ?) cselekedni. Például tegnapelőtt színházba akartam menni, de hát ugye oda kell a jegy, és egyszerűen nem mertem bemenni. Szinte szájzárat kaptam, és kifordultam a jegyirádból. Annyira fusztrál, hogy másik hallják, én mit szeretnék. Vagy hogy elrontok valamit, vagy... vagy...vagy... Ezeken a lehetőségeken kattog folyamatosan az agyam, és annyi mindent képzelek be magamnak(pl: nem lesz jegy, elfogy a kenyér, leejtem a pénzem és röhögni fognak rajtam stb) Olyan boltba be sem teszem a lábam, ami nem önkiszolgáló. Ha valami hivatalos dolgot el kell intéznem, a vérnyomásom az egekben van, összerándul a gyomrom. Annyira rossz így élni, hogy a másnak tök egyszerű egyszerű dolgok nekem ilyen nehezen mennek. VAgytok így vele ti is ? Vagy megőrültem ?
Köszönöm, hogy végig olvastátok :)
Köszönöm a válaszokat, azt hittem, csak én vagyok ilyen.
Utána olvastam a szociális fóbiák, és bár nem vagyok az öndiagnózis híve, teljesen rám jellemzőek a tünetek.
Köszi, kitöltöttem és 40 pont lett...
Ez nem túl jó.
Én ugyanilyen voltam, kb. 21 éves koromig. Most 29 vagyok, és egyetemen tanítok, 100 fős évfolyamoknak tartok előadásokat. És élvezem :)
Minden azon múlik, van-e benned szándék a változásra. Utána valóban apró lépésekkel kell kezdeni, érdemes felkeresni esetleg pszichológust is. A lényeg azonban, hogy képes vagy változni, higgy ebben, és ne utáld magad! :)
Hű, csodállak ezért :)
De már belefogtam a változásokba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!