Nem merek segítséget kérni! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Valószínüleg depressziós vagyok, ahogy utána olvastam!1,5 hét mulva lesz az esküvőm, de nem röpdösök az örömtől, pedig nagyon szeretem a páromat!Folyton rosz kedvem van, és mindent a negatív oldalról közelítek meg!Nincs kedvem semmihez. Utálok már a munkahelyemre is bejárni!Mindig a negatív jövő áll előttem, hogy a szüleim ha meghalnak mi lesz velem, és ezért én sem szülök gyereket(pedig minden vágyam ez volt), mert neki is rosz lesz ha én meghalok!Az alvásommal nincs probléma, de nem nagyon érdekel már az sem, hogy éhes vagyok e vagy nem!Pedig alapból tulságosan is vékony vagyok!Nem tudom, hogy mit csináljak, én nem akarok orvoshoz menni!Teljesen kétségbe estem!2010. máj. 4. 14:34
1/2 anonim válasza:
akkor rágódja problémáidon, és meglesza következménye.
De ha jót akarsz a szellemi, és testi egézségednek, pszichiáter! De sürGŐSEN!
2/2 anonim válasza:
másik eset h. bolondokházába utalnak. Ha tovább folytatod ezta rögeszmét. A háttérben komoly személyiségzavarok is állhatnak. (Borderline szindróma, skizofrénia stb..)
Ezért tanácsos még időben felkeresni egy jó ideggyógyászt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!