Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan lehetne ezt megszűntetn...

Hogyan lehetne ezt megszűntetni? Háziorvosnak mit mondjak?

Figyelt kérdés
Az a helyzet hogy pár évvel ezelőtt sokszor volt pánikrohamom a suliba de nem vizsgáltattam ki magam..Azóta rohamok már nincsenek csak szorongás,gyomorideg és olyan mintha egy búra lenne a fejemen.Baromi zavaró hogy nem tudok úgy elmenni valahova hogy ne szédülnék vagy ne szorongnék.
2016. dec. 30. 14:47
 1/10 anonim ***** válasza:
Pszichológushoz kell vele menni és terápiára járni, ahol is rendbe hoznak. És ha van módod jógázni, az is nagyon hasznos lehet.
2016. dec. 30. 14:52
 2/10 anonim ***** válasza:

ismered a magneB6-ot? Én is ilyen vagyok. Viszont ez ellazít. És már csak a tudat, hogy ott van nálam megnyugtat.

Téged mi az, ami/aki képes megnyugtatni?

2016. dec. 30. 14:54
 3/10 anonim ***** válasza:

"ismered a magneB6-ot? Én is ilyen vagyok. Viszont ez ellazít."

A Magne B6 nagyon jó annak, akinek a magnézium hiány okoz feszültséget, szorongás érzését. Azonban ne keverd össze a pánikbetegeknél fellépő problémákkal. Egy pánikbetegnek a Magne B6 semmit nem ér, mert az nem egy vitaminhiány miatt fellépő állapot, hanem egy komoly pszichés betegség!

2016. dec. 30. 15:04
 4/10 anonim ***** válasza:
Lehet keverem, bocsánat. Viszont ezt nem tudom megmagyarázni. Félek az emberek között, viszont hiába tudom hogy ez nem igazán gyógyszer, valamiért megnyugtat hogy nálam van. Ez nálam inkább valami pszichés dolog.
2016. dec. 30. 15:06
 5/10 anonim ***** válasza:
És megint félreérthetően írtam le a "félek" szó miatt, de ezt csak azért írtam le, mert amit a kérdező leírt, illik rám is.
2016. dec. 30. 15:07
 6/10 A kérdező kommentje:

Engem a nyugodt csendes helyek lazítanak el..Rendszeresen biciklizek és a neten sem lógok már túl sokat sőt elkezdtem diétázni és edzeni itthon..

Nálam ez olyan hogy nem az emberektől félek hanem szédülök az utcán..Gondolom ha a háziorvoshoz elmegyek felír valami pirulát.

2016. dec. 30. 15:12
 7/10 anonim ***** válasza:

Azzal kérdező nem segítesz magadon, ha gyógyszert szedsz.

Mert azzal csak a tüneteidet kezelik, a problémádat nem oldják meg.

Ha meg akarsz gyógyulni és nem ezt érezni, amit érzel, akkor komolyan fordulj pszichológushoz.

2016. dec. 30. 15:15
 8/10 A kérdező kommentje:

Pont ez az hogy nem akarok gyógyszert szedni.

De a szédülést mindenféleképp ki fogják vizsgálni.

2016. dec. 30. 15:42
 9/10 anonim ***** válasza:

Persze, kifogják, mert éppen okozhatja más is, viszont a gyomorideget, szorongást mindenképpen pszichés dolgok okozzák. És ezt ki kell deríteni, hogy mi okozza, mi váltja ki benned ezeket a dolgokat és akkor ezeken lehet segíteni és így lehet megszüntetni mindezt.

És mindezt nem a levegőbe beszélve mondom neked, hanem igen komoly pánikbeteg voltam, gyógyszert soha nem szedtem, nem is akartam, hanem pszichológushoz jártam több hónapig és jógáztam. És már évek óta teljesen rendben vagyok.

2016. dec. 30. 15:46
 10/10 A kérdező kommentje:
Voltam üzemorvosnál aki a magas pulzusomra azt mondta hogy kizárt hogy pszichés eredetű..Vannak dolgok amiről nem veszek tudomást,mármint lezáratlan dolgokra értem.
2016. dec. 30. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!