Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy a húgom (15)...

Lehet, hogy a húgom (15) skizofréniás? Ezek tüneteknek számítanak?

Figyelt kérdés

Ritkán találkozunk, mert én 18 évesen elköltöztem és másik városban járok egyetemre.

Most karácsonyra hazamentem, és sokat beszélgettünk esténként (kicsit ivott is [nem kell megijedni, tényleg nagyon keveset, csak nem bírja túl jól]), míg végül bevallotta nekem, hogy van egy hang, aki gyakran beszél a fejében, és elmondta neki, hogy ő egy "lény" egy másik világból, és mivel ott van a húgomban, ezáltal ő is kapott pár ilyen tulajdonságot, például néha ezért borul el az agya szinte kezelhetetlenül. (ilyen tényleg előfordult régebben is, nem másokra veszélyes ilyenkor, hanem magára - valami olyasmit mondott, hogy másokat ne bántson, cserébe magát kell, mert nem bír uralkodni rajta)

A szüleink nem tudják, kívülről nem látni rajta semmit, okos, aranyos, tényleg érettebb a koránál. Ez viszont nagyon megijesztett.

Mit csináljak? Szólnom kéne a szüleinknek? Vagy kinőheti még?

2016. dec. 29. 19:22
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nem növi ki, szólj a szüleidnek! A skizofrénia, ha kezeletlen, akkor csak súlyosbodik.
2016. dec. 29. 19:23
 2/2 anonim ***** válasza:

Egy lény egy másik világból? Aha.

[link]

2016. dec. 30. 17:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!