Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Más is követett el hülyeségeke...

Más is követett el hülyeségeket az életében?

Figyelt kérdés

Kirúgattam magam egy munkahelyről, amire utólag úgy tekintek vissza,hogy nagyon is jó volt :(((

Nagyon megbántam a hülyeségemet, és egyszerűen alig bírom túl tenni magamat rajta. Szörnyű érzés ,amikor az ember felad valamit és még esélyt sem ad magának,hogy valami jobban menjen :(((

Nagyon bánt a dolog. Sokat aggodalmaskodtam, mert új munkahely volt és a barátommal nemrég költöztünk össze. Neki vannak gondjai az alkohollal és én azt hittem tudok majd neki segíteni a leszokásban ,de rájöttem,hogy nem vagyok csodatévő jó tündér :(((

A szorongásaimon nem tudtam úrrá lenni és másfél hétig itthon maradtam táppénzen, persze azért nem teljesen ért váratlanul,hoghy utána elküldtek,hiszen próbaidő alatt voltam. De azóta szörnyű bűntudatom van. Vannak még helyrehozható hibák???

2016. dec. 28. 06:45
 1/5 anonim ***** válasza:

Fogsz te még nagyobb hülyeséget is csinálni.

Például ha együtt maradsz egy alkoholistával.

Ha nem lesz munka helyed.

2016. dec. 28. 06:59
 2/5 anonim ***** válasza:

Nyilván már is követett már el.

De ez valóban butaság volt. Tanulj belőle, és lépj tovább.

2016. dec. 28. 07:16
 3/5 anonim ***** válasza:

Itt a legnagyobb hülyeség az, hogy együtt vagy egy alkoholistával.

Ebből nem fog semmi jó kisülni.

Még gondolom fiatal vagy, nem késő újrakezdeni.

2016. dec. 28. 08:05
 4/5 anonim ***** válasza:
Igen, más is. Tanulj a tieidből.
2016. dec. 28. 08:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Mindenki csinál hülyeséget, ennél sokkal nagyobbakat is.
2016. dec. 28. 08:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!