Mit tegyek? Mit tegyek, hogy legyőzzem ezeket az érzéseket, amelyeket a felkavaró felvétel váltott ki?
Tegnap megnéztem végig azt a videót neten, amin azt mutatták a hírekben, ahogy élve égetnek el két embert keleten.
Nagyon megrázott, felkavart.
Azóta nagyon rossz a hangulatom, közérzetem.
Nem tudom leírni, mit érzek. Félek is, de nem úgy, hogy jaj most mi lesz itt is. De a biztonságérzetem is nagyon lecsökkent.
Egyébként soha nem szoktam nézni horrort, se verekedős, stb. filmeket. Nem tudom, most miért néztem végig a teljes videót.
Beszélj erről valakivel. Első sorban ez a legjobb, amit tehetsz. Az érzéseidet fogalmazd meg. Fogalmazd meg a félelmeidet. Kérd meg, hogy a másik hallgasson végig és mondja vissza összefoglalva, amit te mondtál.
Ha hallod, hogy mit mondasz, vagy kimondod, akkor az érzéseiden könnyebb felülkerekedni.
Ezután kérdezd meg a másikat, hogy mit gondol ezekről a témákról. És hogyan tudja kezelni ezeket.
Legelső lépésnek ezt tudnám javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!