Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért van ennyi önjelölt...

Miért van ennyi önjelölt mentálisan beteg/személyiségzavaros ember?

Figyelt kérdés
Minden második kérdés így hangzik, hogy: érzéketlen vagyok, láttam egy szellemet, hallucinálok, lehetek skizofrén/pszichózisos beteg/pszichopata stb. Mire jó ez? Aki tényleg ért hozzá, szakmabeli vagy jómaga is valóban szenved egy súlyosabb mentális betegsében/személyiségzavarban szerintem meglehetősen kellemetlenül érezné magát, ha feltévedne ide. Vagy mint én, a fejét csóválná mosolyogva.

2016. dec. 20. 17:55
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nem buzdítottam senkit semmire, csak leírtam a saját tapasztalatomat a témával kapcsolatban.

Egyébként meg nem minden öngyilkos beteg.

Japánban a kamikáze katonák mind betegek voltak? Az egész sereg beteg emberekből állt?

Ha akarnám, most is meg tudnám ölni magam, nem kell ahhoz beszűkült tudatállapot.

Ha gyáva volnék, kiugranék az ablakon és kész.

Most a nyolcadik emeleten vagyok, mégsem teszem meg.

Rengeteg mentálisan beteg ember van, aki nem lesz öngyilkos soha.

Ez csak akarat kérdése.

2020. dec. 28. 15:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!