Most miért félek ennyire?
Figyelt kérdés
Kiskoromtól félek minden vallásos dologtól (anyám hordozott ezo szektába magával),és fóbiám van szinte minden keresztény jelképtől is. A lényeg, hogy snyám nem. Változott sokat és bántalmazott, amitol OCDm és pánikbetegségem lett, az idegrendszerem nagyon tönkre van. Ma épp a földön sírtam, ordibáltam, és rázkódtam a fáradságról, higy aludni akarok, csak vártam mikor megy el a házból anyám. És bejött azzal a kérdéssel, hogy ördög bújt e belém? De olyan arccL, mint aki ordoguzot akarna hívni. Aztan ettol meg rosszabb lett, meinkabb elkezdtem sirni. Azt mondta az anyjara emlekeztetem, es hogy ki az aki bennem vam? Ki szallt meg? :) es olyan hangnemben kerdezte hogy majdnem kikoptem a szívem. Az anyukaja is depresszios lett miutan meghalt a férje, nagypapam, de aztan kiheverte. Anyam nem birta hallgani, és ot is megverte parszor! A sajat anyjat!!! De a kerdesem, mitol vagyok most rosszul? Kezdek megint félni, mert ezt a demonos, ordogos, szellemes temat hozta fel :(2016. dec. 11. 18:20
1/6 A kérdező kommentje:
Bocsi a helyesirasert, telon vagyok. Jaj es korabban mikor kicsi voltam akkor azt hittem valoban megszalltak, mert akkor is azt hajtotta anyam, nagyon benne volt ebben az ezo spiri baromsagban, es az eletem egyik legrosszabb korszaka volt. Megfosztott a gyerekkoromtol. De en mar ilyesmiben nem hiszek, csak az idegrendszerben, es a halal utani eletben sem, ezert gondolok gyakran az ongyilkossagra. De most hogy ezt felhozta, valamilyen sebet megpiszkalt bennem, amitol kegyetlenul rosszul erzem magam most, illetve roszs a kozerzetem, rosszul keltem es szegyellem h a padlon sirtam.
2016. dec. 11. 18:23
2/6 anonim válasza:
Gondolom jársz iskolába. Keresd fel az iskolaorvost,vagy a védőnőt és mondd el neki az egészet. Ha igaz amiket leírtál,akkor segítséget kell kérned,mert ebben a közegben tönkremész!
3/6 A kérdező kommentje:
Es o mit tenne?
2016. dec. 11. 18:29
4/6 anonim válasza:
Beszélnének édesanyáddal és megfigyelnék,hogy hogyan éltek. Ez talán elég is lenne ahhoz,hogy békén hagyjon téged.
5/6 anonim válasza:
Szerintem jól gondolkodol, hogy nem hiszel ilyesmiben. Normálisabb vagy, mint anyukád! Menj el a háziorvosodhoz, és mondd el ezeket neki. Fog javasolni valami kezelést.
6/6 anonim válasza:
Nos,igen ezt fejben kell eldöntened.Amúgy ördögök nem léteznek sem szellemek és egyébb más idegen lények sem.
Amúgy meg igazából én neked csak azt tudom mondani hogy az édesanyádnak gyógykezelésre van szüksége mert ez így nem normális.Plusz így külső szemmel olvasva a történetet csak azt látom hogy lelki terror ban tart.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!