Mi lehet ez? Ugye normális? Félek.
Figyelt kérdés
Történt pár napja, hogy nagyon mélyponton voltam lelkileg, mert elég sok minden összejött. Egy barátom viselkedése teljesen kiborított, nagyon összevesztünk, majd én elkezdtem sírni. Zokogtam, nagyon szomorú voltam, aztán egyszer csak éles váltás, a sírást mintha elvágták volna, bután mosolyogni kezdtem, és iszonyatos bosszúvágyat éreztem. Nagyon ijesztő volt. Egyre többször van ilyen, hogy zokogok, rosszul vagyok, aztán hisztérikus nevetésbe kezdek, mosolyogva megyek neki valakinek. Régen nem volt ilyen. Félek. Mi van velem?2016. dec. 9. 21:12
1/3 anonim válasza:
Túl sok filmet nézel.
Akinek ilyen zavarai vannak, az nem tud róla, és nem írja ki a gyakorira.
2/3 A kérdező kommentje:
Amit kiírtam az teljesen igaz, ha tudni akarod.
2016. dec. 9. 22:47
3/3 anonim válasza:
Helló! Szerintem bizonyos mértékben normális. Végül is ki tombolod a dühödet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!