Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen pszichés problémája...

Milyen pszichés problémája lehet annak akinek sok fóbiája van?

Figyelt kérdés

Tériszonyos vagyok,

félek: a bohócoktól,a kutyáktól, a lovaktól, más etnikumba tartozó emberektől, bármilyen külföldi nyelven beszélni mások előtt, bármiről beszélni sok ember előtt, autót vezetni.

Hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos van még más is.

N22

2016. dec. 2. 17:55
 1/5 A kérdező kommentje:

Félek, hogy követnek az utcán.

Hirtelen romlott a szemem, a későbbi erős romlástól is félek.

2016. dec. 2. 17:58
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Kérdés: miért kell minden személyiségjegyet pszichiátriai diagnózisokkal igazolni?

Igen ilyen-olyan fóbiáid vannak. Van majdnem mindenkinek.

Ettől normális vagy,nyugi.

2016. dec. 2. 18:00
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Szimplán csak szorongó vagy, valószínűleg önbizalomhiányból ered, azért nem szeretsz mások elött szerepelni. Bohócoktól általában félnek az emberek, mert túl nyomulósok, a cigókat nem kell magyarázni, kutyákat se
2016. dec. 2. 18:03
 4/5 gömbicica ***** válasza:

próbáld meg leküzdeni a félelmeidet.

lehet, hogy valamilyen negativ érzés kötődik ezekhez a félelmeidhez.

bohóc -nem tudom talán kicsi korodban ijedhettél meg tőle?

kutya - rád ugrott, ugatott, megharapott?

ló - szintén gyerekkorra gondolnék, hogy a ló hatalmas egy gyerek pici

más etnikum - én inkább tartok Tőlük, mint félek. De ehhez sok köze van a mai forrongó világnak

külföldi nyelven beszélni mások előtt - huuuu az én tudnék nyelveket, mindig járna a szám :D

beszélni sok ember előtt -próbálj meg tükör előtt felolvasni magadnak, boltban, utcán próbálj meg szóba elegyedni, -pl. keresel valamit hol található a boltban...

autóvezetés: háááát ha jogositványod már van, akkor talán rossz élményed volt oktatóval, vagy a forgalom maga megterhelő számodra, mert nem érzed magad biztonságban

ezek csak gondolatok, füzd tovább :)

éééés mint előttem már mondták, ne kreálj ilyesmiből betegséget, főleg nem pszihéset!!!

2016. dec. 2. 18:07
 5/5 anonim ***** válasza:

A fóbia maga a pszichés probléma

https://www.youtube.com/watch?v=vzGIQczkwwo&t=850s

2016. dec. 2. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!