Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért érzem azt hogy valaki...

Miért érzem azt hogy valaki van a lakásba rajtam kívül amikor hazaérek?

Figyelt kérdés

Sziasztok!Pár hónapja mikor hazamegyek,úgy érzem hogy a lakásban vslaki van rajtam kívül,csak elbújt és meg akar ölni.(De amúgy sehol senki,de ez a gondolat mindig aggasz.

Mi válthatja ki esetleg ezt?(lelki probléma lehet?)

légyszíves normális válaszokat szeretnék.Esetleg egy pszichologus,vagy annak készülő emberke válaszát is várom.

2016. dec. 1. 14:35
 1/8 anonim ***** válasza:
Pszichológus segíthet. Egyébként nem lehet, hogy a szomszédok szöszölését hallod?
2016. dec. 1. 14:48
 2/8 anonim ***** válasza:
62%
Esetleg ne legyél már ennyire szarrágó, ne ingyen várd egy névtelen oldalon a segítséget, mikor épl valami nagyon komoly mentális gonddal küzdesz... húzzál szakemberhez, mielőtt elkezded azt is érezni, hogy meg kell ölnöd valakit, mielőtt ő öl meg téged...
2016. dec. 1. 14:54
 3/8 anonim ***** válasza:
Tarts kutyát. Akkor valóban lesz otthon "valaki", mikor hazaérsz. Egyébként a sötétben is félni szoktál?
2016. dec. 2. 13:04
 4/8 A kérdező kommentje:

# 3/3

Igen.Mindig sólámpával alszok.Az ad egy kevéske fényt.

2016. dec. 2. 18:45
 5/8 A kérdező kommentje:

# 2/4

Nem gondolnám magam közveszélyesnek,pszichológushoz jártam régen,öngyilkossági kísérlet miatt.(Viszont ma már annyira nem érzem szükségét.Lehet csak túl sok filmet nézek,vagy hasonló.De tényleg,én nem érzem magam közveszélyesnek.

2016. dec. 2. 18:58
 6/8 anonim ***** válasza:
A korodról és nemedről még nem tudunk semmit. Pedig a kérdés megválaszolásához nagy segítséget jelentenének.
2016. dec. 3. 08:37
 7/8 A kérdező kommentje:
14/L
2016. dec. 3. 20:09
 8/8 anonim ***** válasza:
Lányoknál ebben a korban ez gyakori. Fiúknál kicsit korábban elmúlik. Fontos, hogy emiatt véletlenül se csússz át az ezo világába. Attól, hogy úgy érzed, még nincs ott senki. Szellem sem.
2016. dec. 4. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!