Frontin tabletta válthat ki fokozott agressziót?
Két napja írta fel nekem az orvos szorongásra és pánikbetegségre, de mióta szedem kifejezetten agresszív lettem, dührohamok stb. Ez lehet a gyógyszertől?
19/l
Igen, de arról lövésük sincs, hogy a gondolatok hol képződnek é hol tárolódnak, mivel azt is kiszámították, hogy az agy kb 3 hónapnyi emléket képes eltárolni.
Tehát adott egy dolog amiről szinte semmit nem tudnak, csak azt, hogy elektromos impulzusok rohangálnak és biokémiai folyamatok játszódnak le. Mégis belepiszkálnak drogokkal és értelmes eredmény nélkül, mert amit leírtam az is tény, hogy egyetlen gyógyult eset sem volt soha.
A szorongás és a pánikroham lelki eredetűek és nem lehet őket eredményesen gyógyítani az agy rongálásával.
Acélszív.
Miért írsz hülyeséget?
Ha valaki cukorbeteg lesz ne fogadja el az inzulint? Vazze, dögöljön meg?
Vagy a szívbeteg ne toljon Nitromintet nyelve alá, ha rohama van, mert még rászokik?
Vagy a gyomorfekélyes ne vegye be a Zantacját, hanem lyukadjon ki a gyomra? Aztán pusztuljon?
Folytassam?
Ha valamire van gyógyszer, akkor azzal élni kell,(nem visszaélni)-be kell állítani, pontosan beszedni, a hatását értékelni, hálát adni a sorsnak, hogy nem a középkorban, és nem is pl. Bangladesben születtünk.
Az eredeti kérdésre a válasz, IGEN, bevezető szakaszban lehet agresszió, óvatosan kell emelni, több kis adagra osztani, nem éhgyomorra két kávéval bevenni, ki kell tapasztalni milyen adagolás éri el a kívánt hatást...ez nem egynapos, hanem akár pár hetes program...
Az agresszió pár nap után eltűnik. Akkor fejlődik ki a hatás, amit be kell állítani. Türelmes legyél magadhoz, adj időt magadnak, mert fontos, hogy vissza tudj illeszkedni a helyedre, munkába-tanulásba, vagy amin épp rajta voltál.Kis kitartás kell, jobban leszel.
13: Ne keverd már össze a szezont a fazonnal.
A testi dolgokra fizikai gyógyszer kell. De a lelki problémákat nem fogja megoldani ha leszedálod a testet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!