Frontin tabletta válthat ki fokozott agressziót?
Két napja írta fel nekem az orvos szorongásra és pánikbetegségre, de mióta szedem kifejezetten agresszív lettem, dührohamok stb. Ez lehet a gyógyszertől?
19/l
A betegtájékoztató a betegnek szól!Pszichés zavarok a Frontin szedése alatt:
A Frontin szedése során érezhet nyugtalanságot, ingerlékenységet, kialakulhat düh, aggresszív magatartás, téveszme, rémálmok, hallucináció, elmezavar, szokatlan magatartás. Ha ezeket a tüneteket észleli, kérjük, azonnal értesítse orvosát.
3: Azzal , hogy kábítószerrel behülyíti magát a pánikbetegség nem múlik el, csak el lesz nyomva.
MÁS megoldásról beszéltem, nem más drogról.
Köszönöm :)
Mást is próbáltunk a frontin előtt de az meg nem használt
Az ilyen homeopátiás cuccokat meg meg sem érzem
A problémáid lelki eredetűek. A drogok a tester rongálják.
A ha gépeden vírus van nem fogod eltűntetni azzal, ha felnyitod a vinyót és megkarcolgatod a felszínét. Vagy belenyomod az alaplapba a forrasztópákát akol a legsűrűbbek az alkatrészek. Érted már? A probléma gyökerét kell semlegesíteni nem a tüneteket elnyomni.
'Amennyiben úgy tekintünk a pszichés problémákra, mint kóros agyi biokémiai folyamatokra, akkor igenis helyük van a gyógyszereknek a kezelésben.'
Persze és ha úgy tekintünk a földre, mint egy lapos korongra akkor simán leeshetünk a széléről a semmibe. Attól, hogy "úgy tekintünk" valamire még nem lesz igaz.
Ha csak egy kicsit is igaz lenne akkor lennének a pszichiátriában gyógyultnak minősített esetek.
Ezzel szemben vezető professzorok ismerték el, hogy a pszichiátria fennállása óta eltelt 150 évben EGYETLEN dokumentált gyógyult esetet SEM bírtak felmutatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!