Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Segítség kérés, és élettörténet?

Segítség kérés, és élettörténet?

Figyelt kérdés

Üdv. 18/F.

Mikor még 3. osztályos voltam, jártam külön énekre, kosárlabdára,Asztaliteniszre. Boldog, vidám gyerek voltam,sok baráttal.Utána kezdődött a vándorlás, iskoláról iskolára mentünk, egy idő után már nem is barátkoztam, csak otthon voltam egész nap, mert tudtam, hogy úgy is költözünk. Így is lett. 6.-ba majdnem vissza kerültünk oda ahonnan indultunk, mert egy közeli városba költöztünk, anyám új élettársához, aki normális is volt valamennyire, de én tartottam tőle, mert rossz érzés volt bennem vele kapcsolatban. Év végére vissza költöztünk oda ahonnan indultunk, egy közös házba. Megint egy új iskola.. Miért is ne? Kicsivel később megszületett a tervezett húgom. Nevelő apám viszont egyre debil.ebb lett.. Sokat ivott(alkoholt), agresszív volt, ordibált, kutyába is bele rúgott párat, mert útba volt.. De ami a legjobb, hogy engem gyűlölt mindennél jobban.. De nem volt rá oka, csak úgy. Belekötött mindenbe, folyamatosan kereste, hogy miért szidhat.. (Pl: A kutya szalámiból túl sokat adtam, ezért is ordibált, szidott) És ez egyre fokozódott, anyámat meg is ütötte, engem is.. Addig fajult, hogy mire haza ért én már remegtem a szobámban. Esténként arra ébredtem fel, hogy ők ordibálnak.. Napközben is.. Néha az ajtómat ütötte. Végül elköltöztem mamámhoz, aki abban a városban élt. Mamám 40 éve ivott(Alkoholt),és cigizett.. Nem volt meleg víz, fűtés, dohos volt a szoba, redőny nem volt jó.. stb.. De legalább nyugalom volt.... Én persze mamámnál egyre jobban befordultam ezek miatt, mert sz*rnak tartottam magam.. Anyám persze minden nap hívta mamámat, vagy engem, és mesélte neki, hogy mit csinált nevelő apám, vagy, hogy zárjunk be mindent mert nevelő apám meg akar engem öl*ni.. stb.. És egész este remegtem, hogy mikor jön értem.. de nem jött szerencsére.De igazából olyan volt, mint ha ott laknék én is, mert mindenről tudósított anyám.. 4-5 hónappal később anyám is elkezdte ezt, engem szidott, ugráltatott, hogy menjek ide.. oda. vissza a boltba még 1x, utána még ide, oda.. szóval kb 3 óra elment avval, hogy mászkáltam neki minden nap suli után. ez ment is kb 1 hónapig.. utána feladtam, nem mentem neki, erre jött az, hogy milyen sz*r gyerek vagyok, minden barátjának elmesélte, hogy én milyen sz*r vagyok, senki sem akar ilyen sz*r gyereket, ha vissza lehetne pörgetni az időt, ő is tenne dolgokat.. Meg ilyenek.. De ezt telefonba, és facebookon közölte. De ez sem volt elég. Utána már minden nap jött szinte, és ezt élőbe közölte ordibálva. Mamámat is szidta, ordibált vele, kur*vázta, ócsárolta miattam. Mamám persze próbálkozott, hogy menjek boltba, ide-oda anyámnak.. de nem mentem, ezért mamámmal a kapcsolatunk is megromlott. Minimálisan beszéltem mamámmal. Novemberbe már szteroidoztam is, hogy legalább azért ne szidjon, hogy vékony vagyok.. változtam is, +10 kg.. de ő nem látott semmit.. Jött az év vége, Legtöbb jegyem 5-ös lett, azért mert órán figyelek.. De persze anyám ezért sem dicsért meg. Jött a nyár, már annyira ki voltam készülve, hogy nem mentem sehova, nem beszéltem senkivel, egész nap bent ültem, és szomorkodtam. Felvettek villanyszerelőre első helyen. kb 1 hétig jártam suliba, de annyira szorongtam az emberek között, hogy ki iratkoztam, avval a mondandóval, hogy nem tetszik a szakma. Mamám kórházba került.. (belső vérzés, erek, szív probléma) ...intenzívre.. pár nappal később elhunyt. Nem tudtam bemenni hozzá, mert olyan szinten rosszul voltam az emberek között.:(( Pár dolgot hozzá tennék a végére!: Nővérem az élettársával él, akivel nagyon nagyon jóba vagyok, együtt is szoktunk játszani online, mert találkozni elég drága.. 600Ft a busz, mivel nincs keresetem.. neki sem.. Itt vagyok egyedül a lakásban, egy számítógéppel. De a lakás el lesz adva, mivel mamám testvére el akarja adni.. Anyám a wifit ki fogja kapcsolni, mert nem segítek neki... Nem tudom, hogy mi tévő legyek.. Segítség kéne, amíg még van net! Köszönöm, hogy elolvastad ezt az iszonyat hosszú szöveget..

2016. nov. 19. 17:11
 1/5 anonim ***** válasza:
Hú ez nem semmi történet! Nincs esetleg más családtag, aki segítene rajtad? Sajnálom, hogy ez történik veled...
2016. nov. 19. 18:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Hello, ha beszélnél idegen nyelvet lenének ötleteim, anélkül a családsegítőt tudnám javasolni bár az is igaz, 18 éves vagy, ez így probléma. De meg lehet próbálni én oda mennék a helyedben. Mondanám sajnálom így jártál de nem mennél vele semmire. Ha esetleg szeretnél pókerrel foglalkozni, komolyan, tudok adni privátban egy linket hova jelentkezz abból meg tudnál élni. De nagyon oda kell magad tenni! És beszélgetned kell napi szinten skypeon. Nehéz lesz annyit mondhatok, még teljesen jó mentális állapotban is az lenne így meg főleg.
2016. nov. 19. 19:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Igazad van, pont a szerencsejáték hiányzik az életéből!
2016. nov. 20. 01:07
 4/5 A kérdező kommentje:
Annyit kihagytam, hogy a házat ahol most vagyok, azért is akarják eladni, mert kell a pénz az új házba, amit anyám nővére és élettársa szeretne venni.Anyám nővére Pesten él,és az élettársának van 3 gyereke, szóval, ott se igazán lenne hely..Idegen nyelv az nem igazán megy, angolt és spanyolt szoktam most tanulni, de a kezdő szinten tartok nagyon.
2016. nov. 20. 13:00
 5/5 A kérdező kommentje:
Lenne még 1 megoldás, ami a kiutat jelentené. Nővérem és élettársával beszéltük, hogy egy közös albérletet keresnénk. Persze ez sem tartana sokáig, mert ők meg a nyáron szerettek volna Siófokra költözni.. .. .
2016. nov. 20. 13:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!