Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Van borderline-os rehabilitáci...

Van borderline-os rehabilitációs központ, illetve ilyen jellegű karitatív szervezet?

Figyelt kérdés

Borderline-nal diagnosztizáltak (a papír erről nincs meg, elkeveredhetett a zárójelentés), amivel nem tudok teljes életet élni. Nem tudok beilleszkedni közösségekbe, nincs baráti társaságom, nem válaszolnak a leveleimre az itteni ismerőseim, nem alkalmaznak munkahelyeken, emellett magam is tehetetlenül szenvedek. A kilátástalan életem miatt nagyon gyakran vannak pánikrohamaim és elképzelhetetlenül rettegek a magánytól, hogy amikor szükségem lenne rá, senki nem fog mellettem lenni.

Ha lenne egy életre szóló mentorom, akihez bármikor fordulhatok, aki a fiaként szeret, nekem meg az apám lenne, meg amíg talpra nem állok anyagilag szociálisan meg mindenhogy, segít nekem, számíthatnék rá, biztonságban érezhetném magam mellette... ha lenne ilyen, akkor könnyebben válhatnék teljes értékű férfivé.

Emellett rengeteg bepótolatlan hiányom van, valamint túl sok kudarcom, amik a mai napig tüskeként kísértenek.

2016. nov. 14. 12:24
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nap-kör sajnos nem vállal engem, mert az fizetős és munkanélküliként nem tudom megfizetni a kezelésem. Azért is szükség lenne kezelésre MERT nem tudok elhelyezkedni sehol. Ördögi kör.
2016. nov. 29. 14:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, hogy nem vállalnak el a Napkörnél :( Bár nem tudom merre laksz, ha van TB-d, esetleg Debrecenben is körülnézhetsz. Ott nagyon jó szakemberek vannak. Akikhez én jártam, végtelenül kedvesek voltak. Sajnos el kellett költöznöm, azért váltottam dokit. Pesten viszont nem tudok több jó orvost, mert nem pesti vagyok :(

Tudom, nem ide kapcsolódik, de örülj neki, hogy a Tündérhegyre nem jutottál be. Engem fel akartak venni, de én magam léptem vissza, annyira durván, gonoszul bántak velem az előzetes egyeztetésnél.

2016. nov. 29. 15:39
 13/14 anonim ***** válasza:
A Nap-körben mennyi idö egy ülés és hány Ft?
2016. dec. 24. 04:08
 14/14 anonim ***** válasza:
#13; 7ezer az egyéni, csoport nem tom mennyi.
2017. jan. 4. 15:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!