Éreztetek már ilyet? Titeket mi segít a sikerhez?
Az önmagadba vetett hit ;)
Érzed mi a különbség a "hiába próbálom erőn felül" és a "hiába akarom erőn felül"?
Ha már elméletben ott van az, hogy próbálsz valamit, az sosem lesz maximális. Akarj valamit, és tegyél valamit. Biztos vagy abban, hogy annál többet nem tudsz, mint amennyit próbáltál? Biztos vagy abban, hogy az a maximum, amit ki tudsz hozni magadból?
Szerintem változtass a nézőpontodon, és tudatosítsd magadban, hogy képes vagy arra a +5%-ra is.
Nyilván nem lehet minden esetet ide sorolni, de mondjuk rögtön az első, amit kiemeltél, az esetek többségében nem a hozzáálláson múlik.
#2 vagyok: ja és persze azt kihagytam, hogy ettől függetlenül ha már félelem miatt görcsösen akarsz valamit, mint hogy: "úristen, na most éjjel-nappal dolgozni fogok, nehogy kirúgjanak a próbaidő után", akkor nagyjából elkönyvelhető, hogy ki fognak rúgni.
Ezért legyél egy kicsit spontánabb. Ne ragaszkodj ahhoz a +5%-hoz, csak azt vedd figyelembe, mivel tudsz többet kihozni magadból, aztán ne csak próbálj kihozni, hanem hozz is ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!