Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Éreztetek már ilyet? Titeket...

Éreztetek már ilyet? Titeket mi segít a sikerhez?

Figyelt kérdés
Azt mondják, a kemény munka meghozza gyümölcsét. Én ezt valahogy nem érzem, sőt, az az érzésem, hogy mintha az utolsó 5%-nál bármit teszek is, beint az élet. Amikor reggeltől éjjel 2-ig túlórázol heteken keresztül, de a próbaidőd 3. hónapjában mégis felmondanak neked. Amikor egy hete megbeszélted a csajjal a randit, igent mondott, majd 1 nappal a randi előtt meggondolta magát. Amikor 1 pont hiányzik a sikeres teszthez... Amikor.... ilyen és ehhez hasonló dolgok sorozata az életem, és valahogy hiába próbálom erőn felül, végső soron semmit sem sikerül elérnem. Mi hiányzik ahhoz a bizonyos 5%-hoz?

2016. nov. 10. 08:30
 1/4 anonim ***** válasza:
54%
Az alkalmazotti lét sohasem kemény munka, az a könnyebb út...
2016. nov. 10. 08:48
 2/4 anonim ***** válasza:

Az önmagadba vetett hit ;)

Érzed mi a különbség a "hiába próbálom erőn felül" és a "hiába akarom erőn felül"?

Ha már elméletben ott van az, hogy próbálsz valamit, az sosem lesz maximális. Akarj valamit, és tegyél valamit. Biztos vagy abban, hogy annál többet nem tudsz, mint amennyit próbáltál? Biztos vagy abban, hogy az a maximum, amit ki tudsz hozni magadból?

Szerintem változtass a nézőpontodon, és tudatosítsd magadban, hogy képes vagy arra a +5%-ra is.

Nyilván nem lehet minden esetet ide sorolni, de mondjuk rögtön az első, amit kiemeltél, az esetek többségében nem a hozzáálláson múlik.

2016. nov. 10. 08:53
 3/4 anonim ***** válasza:

#2 vagyok: ja és persze azt kihagytam, hogy ettől függetlenül ha már félelem miatt görcsösen akarsz valamit, mint hogy: "úristen, na most éjjel-nappal dolgozni fogok, nehogy kirúgjanak a próbaidő után", akkor nagyjából elkönyvelhető, hogy ki fognak rúgni.

Ezért legyél egy kicsit spontánabb. Ne ragaszkodj ahhoz a +5%-hoz, csak azt vedd figyelembe, mivel tudsz többet kihozni magadból, aztán ne csak próbálj kihozni, hanem hozz is ki.

2016. nov. 10. 08:57
 4/4 nancika válasza:
Most akkor te mit is dolgozol? Nem minden munka annyira jovedelmezo. Pl: ha valaki sokat gyakorolja akkor jol rajzol es sokat keres azok eladasaval de nem csak tenned kell a dolgot hanem igyekezni rajta
2016. dec. 31. 21:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!