Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért akarok altatófüggő lenni?

Miért akarok altatófüggő lenni?

Figyelt kérdés

16 éves srác vagyok.

Idén év elején elkezdtem hébe-hóba füvezni, de igazából nem adott semmi extrát.. Jó volt, de soha nem éreztem, hogy amiatt veszek még egy grammot, mert szükségem van az anyagra, hanem azért, mert vásárláskor/használatkor kicsit veszélyben érzem magam és ez jó érzés. Viszont mostanában úgy döntöttem, hogy abbahagyom, mert semmi értelme és végre másfele kacsingatok.

Most éppen LSD vásárlás előtt állok, pár héten belül meglesz, utána pedig extasy van tervben.

Viszont mivel tudom, hogy ezek sem igazán addiktívek, én pedig fogalmam sincs miért, de függő szeretnék lenni, ezért valami nyugtató/altató szerűséget keresgélek.

Fogalmam sincs miért vágyom rá, tudom, hogy hülyeség és szánalmas, de kicsit úgy érzem, ha erre gondolok, hogyha ez bekövetkezne akkor végre történne valami az életemben..

Minden-mindig ugyanolyan, semminek nincs értelme, ha valamilyen drognak a függője lennék, akkor legalább lekötne valami és érezném kicsit, hogy 'élek' és nem csak egész nap a gép előtt ülnék idióta kérdéseket/válaszokat írogatva erre az oldalra.

Ez normális?

2016. nov. 4. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:

Drogok kipróbálása helyett keress inkább valami hasznosabb "függőséget": annyi minden van az életben, ami jó, és nem káros! Pl. zene, olvasás, sport, különféle alkotó munkák, ételosztás hajléktalanoknak stb.

Úgy tűnik, hogy nagyon egyhangú az életed. Nem tudom, mi lehet ennek az oka, talán nincsenek barátaid, vagy a szüleid nem foglalkoznak veled?

2016. nov. 4. 20:25
 2/3 anonim ***** válasza:

Egy extrem sport kellene neked. Mi a baj az életedben?Tul unalmas? Tul egyhangu?

Miert?

Ha akarsz irhatsz privatot

2016. nov. 4. 20:28
 3/3 anonim ***** válasza:

"Viszont mostanában úgy döntöttem, hogy abbahagyom, mert semmi értelme és végre másfele kacsingatok.

Most éppen LSD vásárlás előtt állok,.."

Fäsza hülyegyerek! Azt hittem a fejlődés útjára léptél, és kitaláltál valami életcélt a nyűves életedbe!

2016. nov. 4. 20:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!