Milyen mentális gondom lehet?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy már egy ideje depresszióban szenvedek, de mikor társaságban vagyok, akkor mindenki azt hiszi, hogy milyen boldog vagyok meg minden. Néha ekkor is vannak olyan pillanatok, amikor eluralkodik rajtam a depresszió. Amikor viszont otthon vagyok, bemegyek a szobamba és szorongok, sokszor gondolok az öngyilkosságra, mert ilyenkor annyira elhagyatottnak, haszontalannak érzem magam. Emiatt alig mozdulok ki otthonról, de erről nem tehetek. (Esetleg ok lehetne az, hogy nagyon rossz gyermekkorom volt; apukám ivott, majd meghalt; a mamám beperelte anyukámat.) Mi lehet a gond?2016. nov. 2. 15:51
1/4 A kérdező kommentje:
És ha tanulok, szinte alig tudok figyelni, mert a gondolataim mindig "erősebbek". Amúgy 16 éves lány vagyok.
2016. nov. 2. 15:53
2/4 anonim válasza:
de hát le is írtad, ez depresszió. menj el pszichológushoz
4/4 anonim válasza:
keress egy baratot jol dugjon meg rogton elmulik minden depressziod !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!