Szerintetek gusztustalan vagyok?
Figyelt kérdés
Munkahelyemen sokszor vagyok bizonytalan,félek,nehezen tudok másokhoz hozzászólni.Tudom,hogy nem egy jótékonysági egyesület a munkahely ,mégis vágyom valahol mélyen arra,hogy türelmesek legyenek velem.2016. nov. 1. 09:20
1/9 anonim válasza:
nekem is jol esne, de leszarjak, dolgozni akkor is kell, utana meg hazamehetek.
2/9 A kérdező kommentje:
Ja...
2016. nov. 1. 09:26
4/9 anonim válasza:
A gusztustalanság egészen mást jelent.
5/9 anonim válasza:
Miből gondolod, hogy "gusztustalan" lennél? Az írásodból számunkra ez nem derült ki. Esetleg írd le bővebben, hogy mire gondolsz.:)
6/9 A kérdező kommentje:
Mert másoknak is megvannak a problémái én meg még ráteszek azzal,hogy feltartom őket a munkában és nem megy olyan jól.
2016. nov. 1. 18:11
7/9 anonim válasza:
ez inkább önbizalomhiány, főleg ha azt gondolod h ez gusztustalan
8/9 anonim válasza:
Ha tudsz angolul, sokat segíthet ez a videó, na meg a csatornán található többi is. :)
9/9 anonim válasza:
ez nekem is sokszor megfordul a fejemben, hogy milyen kis hülye pi.... vagyok én, hogy kérdezgetek. érzem, hogy zavarok másokat. mondjuk nagyon szeretem a munkámat, csak még nagyon kevés dolog megy jól. ez nem gusztustalanság, hanem nem is tudom....... én inkább szocfób vagyok. de persze lehet köze az önbizalomhiányhoz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!