El akarom hagyni az antidepresszánsomat. Mondtam doktoromnak de azt mondja nem. Mit tegyek?
Több mint egy éve szedek brintellixet és le akarom tenni mert meggyógyultam és nem akarom szedni. Doktorom kérdezi mútkor van e még gyógyszerem mondom neki hogy van de nem kell az már nekem. Erre elkezdi hogy Ő az orvos majd tudja mikor lehet abbahagyni nekem még olyan súlyos tüneteim vannak hogy évekig kell szednem. Nem szóltam erre semmit de nem fogom szedni mert már elegem van belőle hogy ilyen trágyán élek amikor még harminc se vagyok és jó már az életem nagyjábó!
Vélemények? Csak nem fog hiányozni úgy tudom nem lehet fügeni antidepresszánstól. Tanácsokat várok hogy szokjak le. 20 mg-s a tabletám!
hidd el, a doki jobban tudja. lehet, hogy te úgy érzed, jobban vagy, de a doki már látott pár olyan esetet, mint te, és nem biztos benne, hogy neked abba kéne hagynod.
mondom ezt úgy, hogy én se vagyok egy gyógyszer hívő és az orvosokat se csípem
Kérd meg az orvosod arra, hogy próbáljatok ki valami enyhébbet, és ha azzal ugyanolyan jól vagy, akkor lehet a továbbiakon gondolkodni.
Hirtelen elhagyni semmi esetre se szabad!
Ezeket több évig kell szedni. És még utána sincs semmi garancia arra, hogy nem esel majd vissza.
És miért akarod amúgy letenni?
3# enyhébbet? Ez sztem nem túl erős gyógyszer egyik se az olyanok mint a placebo. Inkább gyógynövényeket szednék ha valamit mondtam dokimnak kinevetett és gyerekesnek hívott. Na ilyen egy "emaptikus" megértő szakember na mindegy és ez még nem is a legrosszabb mert Ő a harmadik akihez járok.
Hirtelen nem lehet elhagyni? Ezt kifejtenéd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!