Mániás depresszió? Korai tünetek?
Szedek scippa 10 mg illetve rivotril 0.5 mg.
Egy hónapja kezdtem szedni a rivot, amiről próbáltam leszokni kb egy hete, de nem bírtam tovább teljesen depressziós voltam, így bevettem tegnap és ma is a rivot.
Egyszerűen sokkal jobban vagyok tőle. Nem vagyok depressziós! Egy hónapja pedig szerintem hipomaniam volt tőle, ekkor meg nem szedtem a scippat!
Anyukám mondta, hogy egyszer teljesen lent vagyok napokig, utána pedig napokig akar hetekig sokkal jobb a hangulatom.
Hogy lehetnèk jobban? Ez bipoláris zavar???
Kedves kérdező, kérdésed feltevése óta eltelt három év, de én most válaszolok neked. Kamaszkorom óta mániás depressziós vagyok. Az, hogy anyukád szerint sokszor lent vagy, utána meg jobb a hangulatod - ez normális dolog. Akkor van baj, ha az energiaszinted abnormálisan megemelkedik, mindenre képesnek érzed magad, hangulatod vagy szárnyall, vagy ingerült vagy, mert, mondjuk, túl lassúak a többiek,stb. Ha már furán néznek rád, és te csak nevetsz mindezeken. Ha úgy érzed, nincs szükséged sok alvásra, rengeteg terved van, túlköltekezel. Ilyeneket tapasztalhatsz, ha tényleg bipoláris zavarod van. Azért is írtam le, mert nem lehet tudni, milyen, amikor "jobban" vagy.
Remélem, tudtam segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!