Mi lehet a gondom? Mi lett velem? Már a munkám is veszélybe került miatta.
Ilyen voltam régen:
Minden olyan tantárgy, amit megérteni kellett (matek, fizika...) nagyon jól ment. Még úgy is, h otthon sosem tanultam. Még a házikat sem csináltam meg. Csak figyeltem órán, és mindig simán írtam 4-es dolgozatokat. Természetesen a magolós tantárgyak sosem mentek, mert lusta voltam tanulni rájuk. Piszok jól sakkoztam is. :)
Mostanság a munkahelyemen:
Figyelmetlen vagyok, nem veszem észre a legfeltűnőbb hibákat sem. Elindulok valahova, de közben elfelejtem hogy hova is indultam. A saját dolgaimat széthagyom, és utána pedig a keresésükből állok ki. Mert nem emlékszem rájuk, h hol használtam őket. Egy apró probléma leköt, és közben semmit de semmit nem veszem észre. Nem tudom visszaemlékezni, h pl két három perce mit csináltam. Mintha nem is én lettem volna, kikapcsolna az agyam. Mitha robot üzemmódra váltanék.
Ez mostanság már addig fajult, h elkezdtem félteni az állásom is, hisz a felsoroltak miatt sokat hibázom is, ez már sajnos a főnökeimnek is feltűnt. Pedig korábban én voltam az egyik legmegbízhatóbb munkaerő.
Mi történhetett velem? Mi lehet az oka?
A magánéletemben nincs semmi nagy változás, szingli vagyok már jó ideje, keresem az igazit. :)
Mintha elbutultam volna, pedig csak 29 vagyok.
Köszönöm a segítségeket, tanácsokat elôre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!