Mi tortenik velem? Miert nem erti meg senki?
Figyelt kérdés
Szornyen maganyosnak, celtalannak erzem az eletemet. Egyfolytaban rossz kedvem van, nincs etvagyam faradt vagyok. A szuleim nem hiszik el hogy nincs semmi bajom, egyfolytaban azt mondjak hogy biztos fogyni akarok hogy ez nem egeszseges. Olyan nagy dolog hogy nem zabalom magamat tele es faradt vagyok?! A barataim is ezzel csesztetnek hogy jol vagyok e, mert sokszor vagyok sapadt es sokazor van hanyingerem. Az emberek elott szornyen zavarban vagyok, csak egyedul erzem magam jol. Elegem van mindenkibol.2016. okt. 23. 16:12
1/1 anonim 

válasza:

Higgyél az embereknek...ha azt mondják, nem nézel jól ki, akkor tutira igazat mondanak. És változtass, hogy ne így legyen. Hidd el, szép az élet, ne szúrd el a magadét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!