Miért nem vesz észre senki?
Fiú vagyok, 16 éves.
Vannak problémáim. Konkrétan én sem tudom, hogy milyen bajom van, de van...
Már eléggé gondolkodóra vettem a pszichológust, de valamiért úgy érzem, hogy 'nem akarom megadni magam'. Tehát arra várok, hogy valaki vegye már észre, hogy nem vagyok normális és kérdezzen már rá/ajánlja fel a segítségét.
Tudom... ha bajom van, akkor nekem kell segítséget kérnem, de amíg senkit nem érdekel, hogy mi van velem, addig engem főleg nem fog, még az sem, hogy élek-e vagy halok..
Már komolyan csak az öngyilkossági kísérlet maradt ki, mint figyelemfelhívó eszköz:
Elkezdtem gyenge drogokat használni, és tervezek keményebbeket is. Igazából nem is élvezem, csak reménykedem, hogy hátha a dílersrác vagy valaki aki lát betépve rákérdez, hogy 'miért csinálom ezt magammal, miért nem keresek megoldást a problémáimra?'!
A szemem alatt akkora fekete folt van, mint a Hold, mert nem alszom szinte semmit és egész nap gép előtt ülök. Lefogytam, nem eszek, leromlottak a jegyeim, nem tanulok, látszódik hogy nincs motivációm semmihez, nagyon visszahúzódó vagyok, néha gyengébben vagdosom magam, amennyire csak lehet próbálok inaktív lenni... és még sorolhatnám...
Miért nem kérdez rá senki, hogy mi a f:_sz bajom van?
És tényleg? Mi a bajod, mert nem derült ki.
Javasolni egyet tudok, bár nem ismerem a családi háttered, fordulj a szüleidhez segítségért, nekik vagy a legfontosabb. Még tanárhoz, orvoshoz is fordulhatsz az iskolában. A drogok nem segítenek, ne akarj egyre rosszabb helyzetbe kerülni. Mindenképpen kérj valahonnan segítséget. Szorítok neked! (N)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!