Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Miért nem vesz észre senki?

Miért nem vesz észre senki?

Figyelt kérdés

Fiú vagyok, 16 éves.

Vannak problémáim. Konkrétan én sem tudom, hogy milyen bajom van, de van...

Már eléggé gondolkodóra vettem a pszichológust, de valamiért úgy érzem, hogy 'nem akarom megadni magam'. Tehát arra várok, hogy valaki vegye már észre, hogy nem vagyok normális és kérdezzen már rá/ajánlja fel a segítségét.

Tudom... ha bajom van, akkor nekem kell segítséget kérnem, de amíg senkit nem érdekel, hogy mi van velem, addig engem főleg nem fog, még az sem, hogy élek-e vagy halok..

Már komolyan csak az öngyilkossági kísérlet maradt ki, mint figyelemfelhívó eszköz:

Elkezdtem gyenge drogokat használni, és tervezek keményebbeket is. Igazából nem is élvezem, csak reménykedem, hogy hátha a dílersrác vagy valaki aki lát betépve rákérdez, hogy 'miért csinálom ezt magammal, miért nem keresek megoldást a problémáimra?'!

A szemem alatt akkora fekete folt van, mint a Hold, mert nem alszom szinte semmit és egész nap gép előtt ülök. Lefogytam, nem eszek, leromlottak a jegyeim, nem tanulok, látszódik hogy nincs motivációm semmihez, nagyon visszahúzódó vagyok, néha gyengébben vagdosom magam, amennyire csak lehet próbálok inaktív lenni... és még sorolhatnám...

Miért nem kérdez rá senki, hogy mi a f:_sz bajom van?

2016. okt. 16. 15:49
 1/1 anonim ***** válasza:

És tényleg? Mi a bajod, mert nem derült ki.

Javasolni egyet tudok, bár nem ismerem a családi háttered, fordulj a szüleidhez segítségért, nekik vagy a legfontosabb. Még tanárhoz, orvoshoz is fordulhatsz az iskolában. A drogok nem segítenek, ne akarj egyre rosszabb helyzetbe kerülni. Mindenképpen kérj valahonnan segítséget. Szorítok neked! (N)

2016. okt. 16. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!