Frontin és az alkohol hosszútávú hatása (Bővebben. )?
Augusztus közepén volt egy idegösszeroppanásom, mindenképp próbáltam elkerülni utána a Frontin újbóli szedését, mert normális életet akartam, de képtelen voltam ellátni a napi feladataim, és pihenni kellett az idegrendszeremnek.
Azóta szedem. Szeptemberben elkezdődött az egyetem, bulik. Iszogattunk jó párszor, arra kényesen ügyeltem, hogy ne igyak a frontinra közvetlen. Mármint tudtam, hogy tilos, de hát ha egyszer nem haltam bele, akkor másodszor sem fogok. (Gondolja ezt minden idióta, köztük én is.) Aztán jóformán el is feledkeztem erről.
Bevettem tegnap reggel a szokásos 0,5-ömet, majd délután leültem egy sörre a barátokkal, és a szokásosnál is jobban eluralkodott rajtam a pánik. Nem baj, este buli. Kiborultam egy két dolog miatt, és alapból többet ittam a kelleténél, nem, hogy frontira.
Élek, nem lett semmi bajom, tudtam beszélni, egyedül hazajönni, és mindent, mint akkor amikor simán részeg voltam csak.
Most ahogy felébredtem a délelőtt folyamán, ráguglizgattam, hogy hát mit is okoz a két jó barátom kézen fogva. És ledöbbentem, hogy milyen hatást tud produkálni, hogy ebbe bele lehet halni.
Sosem voltam még függő, és tudom, hogy a frontin most le tudnám tenni, az más kérdés, hogy valószínű megint ott tartanék, hogy nem tudom ellátni a napi feladataim. Innom se lenne muszáj, de akkor meg a baráti összejövetelek a sztornó.
Mindenesetre azt tudom, hogy le kell ezzel állnom, de ennyi idő után tehettem már kárt magamban hosszútávon? Itt csak ez a kérdés...
20/L
Vegyük külön először is azt, hogy nő vagy férfi.
Nem ilyen emberekre nincs szüksége a világnak, ezért akarok változtatni a dolgon. És érdekel, hogy mások, hogy indultak el az úton.
De tudod kikre nincs még szüksége a világnak? A megmondó emberekre, akik persze jobban tudják.
Szép napot!:)
Ezt már ilyenkor függőségnek számítjuk? Mert ha igen akkor baromira szeretnék leszokni...
Indokolt volt, mert pihennem kellett, de most már így bö két hónap után elég volt.
Amikor először szedtem 16 voltam, de akkor nagyon könnyen abba tudtam hagyni. Mondjuk akkor azért történt egy elég erős élethelyzet változás az életemben.
Ennél a témakörnél mindig csak az merül fel bennem, ha már ennyire jó piac a gyógyszeripar, egy Frontin miért TB támogatott, és párszáz forint?
Felemelték a cigi árát az elmúlt 10 évben elég rendesen, kevesebb lett a dohányos? Nem.
Szóval, ha ugyanez történne a nyugtatókkal, vajon változna valamit?
Nekem ez az egyetlen egy dolog sántít az egész haszonszerzésben.
De ettől függetlenül egyetértek veled. Jobb lenne ha több alternatív gyógymódhoz jutnék hozzá, mintsem tudatmódosítókhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!