Ki hogy fogadná, hogy a párjának időnként depressziós időszakai vannak és olyankor nem akar látni senkit, nem akar beszélgetni, egyáltalán élni sem akar?
Ha szereted, ne hagyd el. Én elhagytam valakit, többek közt emiatt, de nem is igazán szerettem. Főleg azután, hogy agresszív is volt. Volt egy nagyon vidám korszaka, aztán jött a nagyon depis, aztán robbant. Egy idő után rájöttem, hogy a vidámsága is beteges, a lehangoltságnál meg előre rettegtem, mert tudtam, hogy hamarosan agresszív lesz. A legváratlanabb módon tört ki belőle, eleinte csak munkahelyen, aztán mikor nekem esett, szépen hazapateroltam. Később még megpróbáltuk folytatni, de amikor szerelmes lettem, elhagytam. Én csak kiegyensúlyozott emberbe tudok beleszeretni. És ezt nem szégyellem, nem vádolom magam miatta. Mivel volt a családomban depressziós ember, azt gondolom, nagyon jól teszem, ha családalapításnál az ösztöneimre hallgatok, és nem véletlen az, hogy a hátam is borsózott a gondolattól, hogy attól a sráctól gyerekem legyen. Genetikai katasztrófa lett volna a gyerekünk. De ennek ellenére a legszebb példa volt előttem Apukám kitartása, hűsége, ahogy a hisztis, depressziós Anyámat haláláig szerette.
Én viszont menekülök a depressziós emberektől, nagyon messzire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!