Lehet itt depressziós betegekkel beszélgetni? Akinél már elég súlyos a helyzet.
Figyelt kérdés
Ha lehet 20 év fölött. Légyszi írjatok. :(2010. ápr. 18. 20:47
1/9 anonim válasza:
Hmm.. Miért szeretnél ilyen emberekkel beszélgetni?
2/9 anonim válasza:
Én depis vagyok, de hogy mennyire súlyos.
3/9 A kérdező kommentje:
Szeretnék olyanokkal beszélgetni, aki talán csak egy kicsit is megérti a problémáimat, vagy legalább átérzi.
A környezetemben mindenki csak azt mondja, hogy: szedd már össze magad! De nem megy.
2010. ápr. 18. 20:59
4/9 anonim válasza:
Az első vagyok: Értem. Ha gondolod írj privit és beszélünk.
5/9 anonim válasza:
én is depis vagyok,csak a gond h 16 vagyok
6/9 anonim válasza:
Pont 20 vagyok. Hogy mennyire súlyos a helyzet, az meglátás kérdése. Én eléggé annak érzem.
7/9 anonim válasza:
Én 20 vagyok, és szintén depressziós, már évek óta. Olyan ez, mint egy bűzös mocsár, melyből ki lehet emelkedni egy röpke pillanatra, de annál mélyebbre húz vissza, és végleg nem ereszt soha.
8/9 A kérdező kommentje:
23.52 :) milyen jól leírtad a lényeget
nagyon tetszik
végülis még a 20 év is belefér, csak mert én 25 vagyok, ha gondoljátok írjatok privit
2010. ápr. 19. 10:00
9/9 anonim válasza:
A kérdések szerint nagyon sok itt a depressziós. Olvass vissza!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!