Mit tegyek, hogy ne idegeskedjek annyit?
Rendkivul ideges vagyok mar amiota elkezdodott a tanitas. Orvosira szeretnek bekerulni a SOTE-re, es lelkileg egyszeruen a minuszon vagyok. Ha otosnel rosszabb jegyet kapok, ramjon a boges vagy a depresszio ugyanis ez az ev mar beleszamit a pontokba. Tavaly sokkal konnyebb volt, lazabban vettem, es elvezetbol tanultam, nem stresszbol, es az elso jegyeim is jobbak voltak mint most (bar ez utobbiba betesz h beteg voltam nagyon sokat, es csomo kihagyasom volt).
Folyton a pontjaimat szamolgatom. Mar nem megy elvezetbol tanulni a merhetetlen stressz miatt
Probalok nem gondolni a felvetelire, de nem megy. HELP!
-mar aludni sem tudok nagyon
Ahh koszonom a valaszokat!
Sztem ez a stresszeles csak egy ideiglenes idoszakom volt. A betegsegem elegge depressziossa tett, nagyon rosszul voltam, a hormonhaztartasom is total felborult az antibiotilim miatt es gyakorlatilag ket hetig anyukamon kivul senkivel sem talalkoztam.
Mostmar viszont 1000x jobban vagyok, jegyeim is jok, szerencsere semmi nyugtatora nem volt szukseg. Mar csak az hianyzik h ujra elkezdhessek mozogni (sajnos azt is hanyagolnom kellett)
Meg kell találni az egyensúlyt. A jelenlegi állapot kiégéshez és teljesítménycsökkenéshez vezet. Többet kell kikapcsolódni, sportolni, kirándulni, szórakozni, relaxálni, stb. hogy levezesd a feszültséget, stresszt, feltöltődj. Persze ne ess át a ló túloldalára!
Fontos a helyes táplálkozás és a VÍZ fogyasztás. Az élet nem csak munkából áll.
Ne csak a rosszra koncentrálj, hanem a jóra is, dicsérd, jutalmazd meg magad, ha sikered van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!