Mit tegyek, hogy ne idegeskedjek annyit?
Rendkivul ideges vagyok mar amiota elkezdodott a tanitas. Orvosira szeretnek bekerulni a SOTE-re, es lelkileg egyszeruen a minuszon vagyok. Ha otosnel rosszabb jegyet kapok, ramjon a boges vagy a depresszio ugyanis ez az ev mar beleszamit a pontokba. Tavaly sokkal konnyebb volt, lazabban vettem, es elvezetbol tanultam, nem stresszbol, es az elso jegyeim is jobbak voltak mint most (bar ez utobbiba betesz h beteg voltam nagyon sokat, es csomo kihagyasom volt).
Folyton a pontjaimat szamolgatom. Mar nem megy elvezetbol tanulni a merhetetlen stressz miatt
Probalok nem gondolni a felvetelire, de nem megy. HELP!
-mar aludni sem tudok nagyon
Akkor remelem sosem futunk ossze :)
Egyebkent a kerdesem nem ez volt, azt majd eldontom en, es a tanaraim az egyetemen, hogy nekem valo-e.
Megismetlem a kedvedert a kerdest, hiszen nyilvan nem volt eleg vilagos:
"Mit tegyek, hogy ne idegeskedjek annyit?"
Amit kizarolag receptre adnak olyan emereknek, akiknek joval komolyabb problemajuk van, mint nekem
Koszi kedves 58%-os, a hasznos valaszok irasa nem az erosseged, azt latom
Valeriana!
Vagy a gyógyteák valóban tudnak segíteni!
Illetve eszel rendesen vitamint? B vitaminokra gondolok?
Az is sokszor felelős az ilyen idegrendszeri problémákért. Pld. Én is sokkal idegesebb meg sírósabb voltam vizsgaidőszakban a rámnehezedő nyomás miatt, de valamennyire segített a B vitamin. Az ilyen egyfajta természetes nyugtató. :)
Illetve ajánlom stresszlevezetésként a sportot! Edzz minden nap 1 órát és add ki magadból a felgyülemlett feszültséget. Vagy maszturbálj. :) Mindkettő hatásos lehet.
Ha már most így stresszelsz mi lesz az egyetemen? Nem biztos, hogy neked való. Főleg ha már legalább rezidens lennél, sok stresszhelyzet van.
Tanuld meg ellazítani magadat. Ebben nem tudunk segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!