Nem bírom tovább. Meg fogok őrülni hamarosan vagy felakasztom magam. Mit tegyek?
Először is ülj le és ha kell, írd egy papírra, hogy mit szeretnél. Ha nem szereted a szakod, akkor válts. Nem éri meg emiatt tönkretenned magad. Ha szeretnéd az orvosit, akkor tedd meg a szükséges lépéseket.
Olyan dolgok miatt panaszkodsz, amin könnyen lehet változtatni.
Egyetemen is lehet barátságokat kötni, sokan ott ismerik meg a férjüket stb.
Abból kiindulva, amit írtál, esélyes hogy bipoláris zavarban szenvedsz. Azért írom le ezt ilyen "könnyen", mert én is az vagyok.
Jó szívvel ajánlom neked ezt a két linket:
Sajnos még csak kevesen vagyunk felvilágosulva arról, hogy a táplálkozás és a mentális egészség igenis összefüggenek egymással. Hanyagolni kell a cukrot, a kávét, az energiaitalokat (sok vizet kell inni helyette) stb. Ez lenne jó első lépcsőnek, ha nem vagy bipolár, akkor is.
Dolgozni és tanulni egyszerre nagyon nehéz, van aki könnyebben viseli, van aki kevésbé. Mások vagyunk. Jól gondold végig, mit lépsz; te tudod a legjobban, mi lenne jó neked. Ahogyan a harmadik válaszoló is írja, fogj egy papírt, csinálj egy pro és kontra oszlopot, és mérlegelj!
Szerintem tedd rendbe először magadat, utána keress magadnak párt (tudom nehéz az is, de ma már nem ciki online ismerkedni), mert ha zavaros-szélsőséges az életed, jó eséllyel a pasid is hasonló lesz, aki így csak megnyomoríthatja még jobban az életed.
Képes vagy változtatni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!