Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezdem úgy érezni hogy elveszí...

Kezdem úgy érezni hogy elveszítem az irányítást, teljesen magam alatt vagyok, mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Már kiskoromban is voltak gondjaim, csúfoltak, mindennapos szekálás, lelki bántalmazások, önbizalmam lecsökkentése a 0-ra, és úgy érzem ez kihatott az egész életemre. Igaz, már van önbizalmam, teljesen megváltoztam, de ha találkozok azokkal az emberekkel akik ezeket okozták elő jön egy fajta fóbia, szorongás, sajnos nem tudom elkerülni őket mert egy településen lakunk. :( Túlságosan önkritikus lettem, ami részben jó is..nem merek bulikban táncolni, mert attól félek hogy mit gondolnak mások rólam, hogy kinevetnek, fóbiám van sok ember között, mindig arra gondolok hogy tuti engem néznek és hogy kritizálnak. Úgy érzem mintha lenne egy enyhe üldözési mániám is, sokszor érzem magányosan magam, van hogy magamban sírok, első éves egyetemista vagyok, szerencsére az új közeg, és az új emberek javítottak a helyzeten, és próbálkozok változtatni a dolgokon, elmenni bulizni néha amikor tehetem, de sajnos úgy érzem hogy sose fogom tudni ezeket elhagyni..
2016. okt. 2. 18:49
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el pszichológushoz,beszéld ki magad. Egész jó tanácsokat tud adni,ha egy jó pszichológushoz mész
2016. okt. 4. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!