Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Azt hiszem ismet depis vagyok,...

Azt hiszem ismet depis vagyok, mi tevo legyek?

Figyelt kérdés
18 eves vagyok es mar jo reg ota problemakkal kuzdok. Azt hiszem depis vagyok, nalam ez egy visszatero problema de egyre nehezebb. egy ido ota a baratanoim eltavolodtak tolem, a baratom is hanyagol ugy erzem senkinek sem kellek, mindenki azt mondja olyan fura vagyok pedig en nem igazan vettem eszre h olyan sokat valtoztam volna. Mi tevo legyek?
2010. ápr. 24. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez nem depresszió, hanem depresszív reakció. Ha megoldod a problémáidat ezek a depresszív érzések is el fognak múlni.
2010. ápr. 24. 18:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Így van. Egyszer fent, egyszer lent. A depresszió egy betegség, nem pedig az aktuális hangulatunk. Attól hogy rossz a kedvünk és sötétebben látjuk a világot, még nem vagyunk depressziósak. Ha a barátod nem foglalkozik veled, beszélj vele, mond el neki, hogy ezt nem lehet csinálni egy nővel. Elképzelhető, hogy nem azt akarja, amit te...Ezt meg kell oldani, és hátha összeakadsz egy olyan fiúval, aki komolyan vesz.

A barátokról meg annyit, hogy az a barát, aki akkor is marad, ha mindenki megy. De aki hátatfordít, az nem barát.

Hogy értik azt, hogy megváltoztál?

2010. ápr. 24. 18:25
 3/6 A kérdező kommentje:
szerintuk furcsa vagyok,furcsak a reakciom egyes dolgokkal szemben, eltero a tobieketol...nem ertik h mitolvagyok ojan amijen...de sajnos en magam sem ertem...
2010. ápr. 24. 19:45
 4/6 anonim ***** válasza:
szerintem vannak olyan fiatalok, aki telejsen megváltoznak, más a hasonkoruknak megfelelő reakcióuk és mintha jó lenne különcnek érezni magukat. mintha fel szeretnék hivni magukra a figyelmet és hanguklatemberré válnak. szerintem azt természetes. találj magadnak valamilyen célt és próbálj közeledni a többiekhez.
2010. ápr. 25. 14:51
 5/6 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 26. 22:34
 6/6 anonim ***** válasza:
miert-tartjak-bunosnek-az-ongyilkosokat
2010. ápr. 26. 22:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!