Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mivel tudnák lenyugodni?

Mivel tudnák lenyugodni?

Figyelt kérdés
Sokszor előfordul este, hogy ha pl. történt valami a napokba vagy hetekbe, amiből baj lehet, de várni kell míg megtudjuk, hogy lett e belőle valami baj vagy nem és ilyenkor tiszta ideges leszek, nemtudok elaludni (még akkor is ha csak pl. 20% lenne az esély, hogy baj lehet belőle, vagy kevesebb) és nem tudok elaludni, és néha szokott olyankor is lenni mikor semmi olyan baj nincs. Egyszerűen elkap olyan fura érzés, aztán, mikor mennék aludni ideges leszek és sokszor ha probalok végre elaludni akkor idegesebb leszek. Mit tudnák csinálni?
2016. szept. 25. 23:53
 1/3 anonim ***** válasza:
próbáld meg elterelni a gondolataidat, olvass, vagy nézz valami kis könnyű filmet
2016. szept. 26. 12:25
 2/3 A kérdező kommentje:
Probaltam de sehogyse tudom elterelni a figyelmemet semmi sem segit es sokszor csak egesz ejjel idegeskedek es jo ha alszok max 3-4 orat es masnap meg rosszul vagyok meg faradt
2016. szept. 26. 17:19
 3/3 anonim ***** válasza:
A jó öreg Xanax segít a bajban!
2016. szept. 28. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!