Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Debrecenben keresnék viszonyla...

Debrecenben keresnék viszonylag "jó" pszichológus szakrendelést?

Figyelt kérdés
A fő kérdést ismételve: Debrecenben lettem egyetemi hallgató, így a régi pszichológusomat ott kellett hagynom, mivel Debrecenben lakom immár. Nézegettem az interneten honlapokat, a Kenézy Gyula Rendelőintézetben írtak szakrendeléseket, de az lenne a kérdésem, hogy szakrendelőhöz híven, komolyan veszik a munkájukat? Vagy mivel nem magánrendelés, nem is úgy állnak a betegekhez? Magánrendelésre egyelőre sajnos nincs pénzem, és az egyetem mellett munkát sem tudok nagyon vállalni, nagyon sűrűre sikerült az órarendem, mindezek mellett sürgősen szükségem lenne egy szakemberre. Személyiségzavar, szorongás, és kényszeres zavar, ez az a 3 'téma', ami engem érint. Nem tudom, esetleg az Egyetemen is vannak "iskolapszichológusok"? Nem igazán tudom, hogyan megy ez, még új vagyok. Írtam egy emailt a Kenézy-nek, de nem válaszoltak rá, telefonálni pedig még nem mertem. Kérem, aki bármilyen tapasztalattal rendelkezik, az ossza meg velem. Nagyon szépen köszönöm előre is a hasznos válaszokat!

2016. szept. 24. 14:48
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Esetleg lelkisegély.... és még ingyenes is.
2016. szept. 24. 15:06
 2/4 anonim ***** válasza:

[link]

Itt is érdemes próbálkoznod egy emaillel, vagy esetleg fel is hívhatod őket minden elérhetőség meg van adva. Debreceni egyetemistáknak és dolgozóknak ingyenes és teljesen anonim az egész.

2016. szept. 25. 08:40
 3/4 anonim ***** válasza:

Saját tapasztalat alapján:

Ha nem tudsz magánrendelésre menni, akkor nem tudod megkerülni, hogy először a pszichiátriai szakrendelésre kérj beutalót a háziorvosodtól. Ez a Varga és Szent Anna utca sarkán van, időpontot is kell hozzá kérned.

Ő fog Téged továbbküldeni a pszichológushoz, aki szintén ott rendel.

Mi nyáron jártuk be ezt az utat, de sajnos mindkét szakrendelésre hosszú heteket-hónapokat kellett várni.

Azért most gondolom jobb a helyzet, mert már vége a nagy szabadságolási időszaknak.

Én is felhívtam előtte a Kenézy-t, hogy hátha ott egyből és hamarabb tudunk menni pszichológushoz, de nem működött, mert a kórházban rendelő pszichológusok csak a valamikor bent fekvő betegek utógondozását végzik.(legalábbis én ezt a felvilágosítást kaptam.)

Ajánlani nem tudok Neked senkit, hisz ez egyébként is annyira egyénfüggő, hogy kinek ki a szimpatikus, és kivel találja meg az összhangot.

De azért próbálkozz, ne maradj magadra a problémáiddal, remélhetőleg az itteni szakemberek is tudnak Rajtad segíteni!

2016. okt. 25. 09:37
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

4-es vagyok:

Még azt akartam hozzáfűzni, hogy igazából a magánrendelésen is kifoghatsz egy olyan pszichológust, akivel nem találod meg a közös hangot, és nem tudsz neki megnyílni, illetve a a TB-támogatott szakrendelésen is találkozhatsz olyan szakemberrel, akivel egy hullámhosszon vagytok és jól tudtok együttműködni.

Arról nem is beszélve, hogy sokszor ez ugyanaz a "halmaz", hiszen a szakrendelésen dolgozó pszichológusok vállalnak szabadidejükben magánrendelést is.

2016. okt. 25. 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!