Öngyilkosság egyszerűbb lehet? Mindenhol útban vagyok, és lelkileg egyedül.
Az öngyilkosság minden, csak nem egyszerű. Felszámolni és utána más formába újraépíteni magad, és egy új testben, új személyiséggel megint nekifutni az egésznek és ott folytatni, ahol abbahagytad? Mindez egy évszázadig is eltarthat. Sokkal egyszerűbb és kevesebb türelmet igényel kibekkelni, amíg jobbra tudod fordítani a dolgokat. Két hónapja keresel munkát? Éveket töltöttem munkakereséssel életem során!
Persze tudjuk, mennyire megalázó egy termékként eladni magad egy piacon, és még ha ráadásul vissza is utasítanak, nem vesznek meg, az még rosszabb. Bele kell menni sajnos ebbe a játékba (ha nem tudsz jobbat), de ne az legyen az önértékelésed alapja, hogy mennyire vagy jó termék.
És ne őrlődj. Minél inkább te magad, a saját helyzeted van a figyelmed, az életed középpontjában, annál jobban szenvedsz. Kövess el "öngyilkosságot" úgy, hogy add fel magad. Ehhez persze kell legyen az életednek célja, értelme.
Őszintén szólva én is gondolkoztam már ezen, hogy egyszerűbb lenne-e .. Már annyiszor elhatároztam, és nem értem, hogy miért nem teszem meg. Annyira rosszul érzem magam, egyszerűen nem találom a helyem, nem tudom mihez kezdjek ... Szóval átérzem.
20/L
Én is hasonló helyzetben vagyok sajnos:(
Valahogy a látásmódot kéne megváltoztatni. Uj szemüveget kéne felvenni,mert most minden negativnak tűnik.
Neked legalabb ott van az a pár barát,őket becsüld meg,hatha feltöltenek kicsit pozitivan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!