Borzasztóan ideges vagyok, rendkívül zaklatott. Írnátok valami TERMÉSZETES nyugtató praktikát? Legszívesebben felrobbannék, vagy nem is tudom.
Mkndig=mindig
csak reggel van még...
Hölgyeim/Uraim! Falra tudok mászni az önmagunkra erőltetett felületes optimizmussal és az ilyen "az élet szép" típusú sztereotípiákkal.
Való igaz, hogy az önsajnálat sehová sem vezet, de nem tudhatjuk, hogy a kérdezőnek milyen életkörülményei vannak.
Az üres optimizmus meg ez a "bebeszélem magamnak, hogy mindem milyen frankó" az csak önámítás.
Ha az ember igényei és lehetőségei összhangban állnak, akkor beszélhetünk boldogságról. Lehet ideális kompromisszumra is törekedni.
Én is ilyen állandóan spanolt "idegbeteg" izgága fószer vagyok, és ha valaki jön ezzel az önámító dumával, akkor attól csak még idegesebb leszek.
Én úgy próbálom az életemet VALÓBAN széppé tenni, hogy igyekszem tudatosan kerülni az olyan helyzeteket az életben, ahol kiszolgáltatott vagy megalázott helyzetbe kerülhetek. Az idegességet pedig levezetni kell, nem elfojtani.
Amúgy a kérdezőnek azt ajánlanám, hogy heti 3x fusson 40-50 percet, szedjen naponta minimum 4000mg C-vitamint, érdemes lenne valami erősebb multivitamin is (Twinlab és a jkvitamin, nekem mindegyik bevált)
Sőt, amióta paleolit táplálkozási elveket követek (keress rá a gugliban) azóta pláne nagyobb a tűrőképességem és a harmóniám. (Maradtam impulzív és temperamentumos, de kevésbé vagyok hisztis agresszív kismalac:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!