Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Számlát valaha kaptál, ha...

Számlát valaha kaptál, ha pszichológushoz, vagy pszichiáterhez mentél?

Figyelt kérdés
Csak úgy eszembe jutott, mert a kisembereket csesztetk ..nyomorult 1 Ft plusz bevétel után, de ezek a moslékok szemrebbenés nélkül elteszik a 10-15 ezret 1óráért... Jaa számla nélkül, biztos mert szegények...

2016. szept. 10. 08:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én mindig kaptam.
2016. szept. 10. 22:18
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

Eddig egyszer kaptam egy pszichiátertől, aki majdnem kinyírt a gyógyszerével. Egyébként nem szoktam kapni és őszintén szólva nem is igazán érdekel. Sőt, még az sem, ha lehívja a TB-től is a pénzt a kezelésem után.

Ilyen ez az ország... tudomásul kell venni.

2016. szept. 11. 20:05
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
12: Közben utánanéztem dolgoknak és az azért mégis zavar, amikor olyan pénzeket hívnak le utánam, amilyen kezelésben nem is volt részem.
2016. szept. 11. 20:24
 14/14 A kérdező kommentje:
12# szerintem a legnagyobb aljasság, egy kiszolgáltatott ember jóhiszemüségével visszaélni... Pontosan azért viselkednek így, mert senki nem mer szólni. Ebben igazad van ezért tart itt ez az ország, mert a nénikét, aki virágot árul az utcán azt megbüntetik, de itt hatból négyen nem kapnak nyugtát...ami alap lenne egy ilyen órabér mellett és nem mellékesen kötelező.
2016. szept. 11. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!