Szerintetek ezt a viselkedésformát milyen pszichológiai probléma válthatja ki?
Nos, több ilyen esetről olvastam már, illetve néha használok csetoldalakat (elsősorban mivel tele van olyan emberekkel akik a feszültségüket vezetik le, és érdekelnek pszichológiai szempontból), és amikor az egyik taggal hosszasabban beszélgettem néhány napja akkor szembesültem egy elég érdekes dologgal. Egy jó ideig lánynak adta ki magát, ami elég egyértelmű volt nekem, és igazából rá is vezettem, hogy nem vagyok hülye stb, utána meg leálltunk normálisan beszélni. Akkor mondta, hogy ő azért adja ki magát lánynak, mert ez neki szexuális öröm is, és valahogy jó is neki addig elhagyni a saját világát. Kitalál egy-egy adott lánynak történetet fejben, és azt viszi tovább mint egy alternatív életet, de tisztában van azzal amit csinál. A különböző szituációkat meg elképzeli fejben, és na ezt nem akarom részletezni. Meg elvileg nem is valami egyszerű, mindennapi lány életét, hanem elég sérült emberekét (annyira konkrétot nem tudok, nem mondott). Viszont ez nekem eléggé durva, ráadásul mondta, hogy ezt kapcsolat mellett se tudta elhagyni, és évek óta fennáll nála.
Ennek kapcsán érdekelne valakinek a véleménye, aki nem laikus az emberi viselkedéshez ezt mi okozhatja? Meg az ilyen ember tud valamit kezdeni az életével? Bennem speciel felmerült, hogy mi van, ha rejtett homoszexuális, de azt mondta, hogy nem volt gondja normális szexuális élet terén. Én nem hiszem, hogy troll lett volna, mert olvastam már olyanról, hogy valakinek hasonló problémái voltak, illetve magából a beszélgetésből nem ez jött át, elég komoly hangvételű is lett, de természetesen nem tudom 100%-ra megítélni, hogy tényleg így van-e. Viszont attól még a kérdés adott, másutt is olvastam már ilyesféle "betegségről"(?).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!