Pánikbetegség/szorongás leküzdése témában szeretnék várni hozzászólásokat akik átestek már ilyen időszakon. Mit éreztetek, hogyan rángattátok ki magatokat ebből? Személyes tapasztalatok?
Szia!
Én is pánikbeteg vagyok kb 3-4 éve. nem rég voltam sztk-s pszichológusnál, aki felírt egy antidepi gyógyszert, amit nem szedek, mert kb. az nincs beleírva a mellékhatásokhoz, hogy azonnali halált okoz.
Az én módszerem: ha érzem, hogy jön vmi, megiszok egy nagy pohár csapvizet, esetleg egy csipet sóval. lehet, hogy éppen ezen elemek pillanatnyi hiánya okoz valamit (de placebónak se rossz). valamint egy rövid légzőgyakorlat:
1. normál tempóban, orron keresztül beszívom a levegőt
2. pár másodpercig bent tartom
3. nagyon lassan kifújom az orromon keresztül
4. ismétlés 3-4x
Én tervezem, hogy elmegyek egy normál pszichomókushoz, és talán a Bach virágterápiát is kipróbálom. Volt/van mindenféle tünetem nekem is: mellkasi szorítás, légzési diszkomfort, szédülés, bizsergés, gombócérzet a torokban, valamint egy csomó spontán fájdalom, amelyekkel minden esetben elmentem dokihoz, és minden esetben (szerencsére) negatív lett a leletem.
Mielőbbi gyógyulást! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!