Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ha így nő fel egy ember,...

Ha így nő fel egy ember, akkor milyen dolgok alakulhatnak ki nála?

Figyelt kérdés

-Anya nélkül (úgy, hogy tudatában van a gyerek, hogy az anyja direkt hagyta el és nem meghalt)

-Részeg apa, aki erősen szélső jobbos és az állandó gyűlölködés mindennapos

-0 barát

-zárkózottság

2016. szept. 4. 15:08
 1/6 anonim ***** válasza:

magányosság...

depresszió, szorongás, idegesség, függőségek

bármi kialakulhat ettől függetlenül egyébként

2016. szept. 4. 15:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Az biztos, hogy hátrányból indulsz, de a felnőtt életed magad alakítod, nem más. Ha úgy érzed, nem tudsz megbírkozni a gyermekkoroddal, akkor keress fel szakembert.
2016. szept. 4. 15:23
 3/6 anonim ***** válasza:
Olyan lesz mint az apja, vagy segít magán (vagy kér segítséget) és akkor nem lesz olyan. Jól nézd meg aput, és határozd el magad. Első lépésként találj normális barátokat.
2016. szept. 4. 15:37
 4/6 A kérdező kommentje:

Én nem gyűlölködöm és nem vagyok szélső jobbos sem.

csak képtelen vagyok megnyílni, szakemberhez is mentem de ott se tudtam beszélni...

2016. szept. 4. 15:45
 5/6 anonim ***** válasza:
Egyszer nem elég elmenni.
2016. szept. 4. 16:05
 6/6 anonim ***** válasza:
A szakember végig ül veled 20 órát is csöndben, mert lehet, hogy a 21 ediken fogsz megnyílni. 1-2 alkalom nem elég...
2016. szept. 8. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!