Félek saját magamtól. Fogalmam sincs hogyan tovább?
Szia!
Ahogy te is írtad, a hangulatunk mindig változik, hullámzik, ez normális. Ami fontos, hogy tudatosítsd magadban, hogy ha épp hullámvölgyben is vagy, az sosem tart örökké!
Én azt ajánlanám, hogy csatlakozz egy közösséghez. Tartozz valahová! Ez mindig rengeteg energiát és motivációt ad. Lépj be egy sportcsapatba, művész körbe, tánccsoportba, vagy akár egy önfejlesztő társaságba. Ami tetszik, és ami van a közeledben! Ha nincs semmi, legyen egy online csoport! A lényeg, hogy találj egy közösséget, ahol megláthatod, hogy az emberek kedvesek, és szívesen látnak, bármilyen is vagy! Mert ez az igazság.
Kivételek persze vannak... ha pl. otthon ilyen rossz neked, akkor (nem tudom hány éves vagy, ill. van-e erre lehetőséged) esetleg elköltözhetnél egy rokonhoz, baráthoz? Általában az emberek nagyon megértőek és segítőkészek, ha őszintén beszélsz velük, és segítséget kérsz. Ne szégyelld amilyen vagy, mert semmi rosszat nem csináltál!
És az utolsó tanács... kezdj el meditálni! Hihetetlenül hasznos fog lenni, segít elcsendesíteni a gondolataidat, stabilizálja a hangulatodat, és talán még válaszokat is kapsz arra, hogy pl. mi a rosszullétednek a valódi oka, és mire lenne szükséged, hogy jobban legyél!
(Régen, már lassan 10 éve megígértem magamnak, hogy bármi történjék, soha nem adom fel. Egy hasonlót ajánlok neked is :) Sok sikert!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!