Lesznek barátaim?
Figyelt kérdés
Most mentem gimibe beszélgettem 1-2 emberrel de én olyan vagyok hogy nehezen szokok meg új dolgokat úgyhogy még kicsit csendes voltam. Nagyon szomorú vagyok és félek hogy talán később se lesznek barátaim. Volt valaki már így ezzel? Ha igen akkor hogy alakult nálatok ez az egész, lettek barátaitok? A válaszokat előre köszönöm2016. szept. 3. 12:41
1/2 anonim válasza:
Hű, hát ez elég érdekes téma. Nekem személy szerint először mikor gimibe mentem nagyon sok barátom lett. Önbizalmam is volt. Aztán megbuktam abban a suliban és a szüleim átraktak egy másik iskolába, ahol viszont ... elég talpalávaló emberkék vannak. Az első suliban volt összetartás, egy jó közösség volt, mindenki jóban volt mindenkivel. A mostani iskolámban körülbelül az egyik legutáltabb gyerek vagyok. De ahhoz képest van vagy 2 haverom ... a barát nálam nagyon mást jelent. De van 2 ember akikkel jól kijövök és ez pont elég ahhoz hogy tegyek azokra akik utálnak. Meg fogod találni a magadhoz való embereket, ne aggódj.
2/2 anonim válasza:
Ne aggodj, nem kell h mindenkivel joba legyel, talaj 1-3 emebert akikkel szivesen el vagy. Ha esetleg nem sikerul akkor a sulidba kerees .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!