Társfüggő vagyok. Mit csináljak? Megőrülök.
Elkezdtem beszélgetni valakivel, csak "barátok" vagyunk, de én beleszerettem azóta másról se szól az életem, mint róla, mindig rágondolok, képtelen vagyok másra koncentrálni, ha épp nem találkozunk/beszélünk akkor csak fekszek az ágyon és szomorkodok, képtelen vagyok kimozdulni. Általában esténként beszélünk, szinte minden nap, ha tehetem átalszom a napot, hogy hamarabb eljöjjön az este. Ma kivételesen nem beszéltünk, fizikailag is rosszul lettem emiatt. Féltékeny is vagyok kegyetlenül. Nem fojtom meg, eltudom takarni ezeket a dolgokat, észrevehetetlen rajtam, de engem tönkretesz. Beteges, ezzel tisztában vagyok, de nem tudok mit kezdeni az érzésekkel. Vannak barátaim, hobbim is, de ilyenkor nem tud lekötni. És mindig ez van, ha szerelmes vagyok, ha meg nem vagyok akkor hiányzik a szerelem.
20/L
Nagyon jókat írtak az eddigiek. Főként aki ezt összekötötte a feltételes szülői szeretettel.
Sajnos nálam is ugyanez a helyzet, vagyis szeretném azt hinni, hogy ez a múlt. Volt kapcsolatomban szinte felolvadtam a másikban, mintha csak úgy lenne jó létezni, hogy én valakié vagyok. Addig sem kell magamnak lennem, meg egyedül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!