Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Depressziós alkoholista...

Depressziós alkoholista vagyok. Hogy másszak ki belőle?

Figyelt kérdés
Előrebocsájtom,nem önsajnálatból vagyok itt! Középkorú ffi vagyok,és napi szinten iszok annyi alkoholt, ami elbódít,de nem üt ki teljesn.Bár ritkán olyan is előfordul.Nem akarok öngyilkos lenni meg ilyesmi,mert tudom,hogy helyem van a világban,.csak most nem találom.Az élettársam a napokban hagyott el-úgy néz ki most már végleg.Attól tartok,ha nem változtatok,még mélyebbre süllyedek.Barátaim nincsenek,és orvoshoz se akarok menni.Próbálom egyedül megoldani,de úgy érzem pokoli nehéz.Olyan mintha viharban akarnék fólia sétrat húzni. Ha valaki tudna segíteni,hogy a legkönnyebb ezen túllépni megköszönném.
2016. szept. 2. 08:54
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Akarat + szakember segítsége + ha szükséges, akkor elvonó.
2016. szept. 3. 22:07
 12/12 homo ludensz ***** válasza:
Ha megengeditek még: olyan is van akinél ez örökletes viszont rajta múlik hogy időben kiszáll és tudatosul benne hogy nincs kevéske meg ő akkor hagyja abba amikor akarja.Veszélyeztetett mint én is apai,nagyapai ágon az vagyok. Még mindíg jobb ha megmosolyognak a kollégák mint ha önkívületbe egy árok parton fejezed be a földi pályafutásodat. Én erre lyukadtam ki mikor végiggondoltam.
2016. szept. 4. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!