Mi bajom van? Pszichopata lennék?
Figyelt kérdés
Nos hat réggeben is halottam hangokat kiskoroban volt képzeletbeli barátom és néha láttamis de legtöbször csak beszélt hozzam.Már régen nem hallotam a hangjat de mostanság csak egy dolgot halok egy félelmes nevetest. Sokszor gondolok a gyilkosságra ha a suliban vagyok elkepzelem hogy fogok egy hegyes ceruzát leszurok valaki aztán kisétálok a teremből mintha mi sem történt volna.Máskor azon kattog az agyam hogy ha megölök valakit akkor hogyan rejtsem el az áldozatott már volt hogy majdnem megfojtottam valakit edzesen egy pillanatban csak ezt gondoltam hogy az en kezemben van az élete és ez nekem örömet okozott. Agykurkászhoz ha el is mennék nem mondanék semmit.Néha nézek horror filmeket nekem az olyan mint a vígjáték nemtudom miért az emberek hidegen hagynak ...Olyan vagyok mint egy érzelem mentes robot miért?2016. aug. 31. 10:28
1/5 anonim válasza:
Figyelj, itt senki sem tudja megmondani pontosan, hogy pszichopata vagy-e. Vagy valami más áll a háttérben. Pedig el kéne menned pszichológushoz, de inkább pszichiáterhez. Nyugodtan elmondhatnád neki ezeket. Hisz azért van, hogy segítsen. De ez..nagyon nem normális, hogy ilyenekre gondolsz.
2/5 anonim válasza:
A pszichopatát nem zavarja, bármilyen aljas dolgokra is gondol, téged meg láthatóan zavar. A hallucinációk sem jellemzők.
3/5 anonim válasza:
Inkább úgy tűnik, hogy kényszergondolataid vannak.
Elmehetsz pszichológushoz, beszélgethetsz pappal, nagyszülővel, nagybácsival, keresztszülővel, tanárral, stb, ha AKÁRKIVEL tudsz beszélni erről, már könnyebb lesz.
Sokan szeretnek egyébként horrorfilmet nézni, sőt nevetni is rajta, mert így oldják a belső szorongásaikat.
4/5 anonim válasza:
Ez nem pszichopátia, valami más lesz.
5/5 anonim válasza:
Én nem gondolnék mindjárt a legrosszabbakra. Mindez simán írható a kamaszkorban megugró agresszió és az erre a korra jellemző érzéketlenség számlájára is. Szóval nyugi, kinövöd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!