Mitöl van a hangulatváltozás?
Figyelt kérdés
Egyszer jó a kedvem de hirtelen ingerült leszek aztán megint nyugi van.És 20 perc múlva megint nagyon gyorsan föl kapom a vizet.Miért van ez?2010. ápr. 21. 14:46
1/9 anonim válasza:
én egy 15 éves lány vok,és énis így vok vele. de engem non gyorsan kilehet hozni a sodromból.
2/9 A kérdező kommentje:
Én pedig egy veled egykorú fiú.
2010. ápr. 21. 14:53
3/9 anonim válasza:
vok? non?
Tudtok ti még magyarul? Azért nem mindenhol állja meg a helyét ez a szöveg...
4/9 anonim válasza:
Rákok vagytok:)Lehet a B-vitaminok teljes hiánya,ilyenkor kiszáradnak az idegvégződések és érzékenyebb minden ingerre.Ám valószínűleg a kamaszodás,a hormonok a válasz(ami nem üti ki a B-hiányt)Vitamint mindenképpen szednék a helyetekben,ilyenkor fontos,miből építkezik a test!
5/9 anonim válasza:
Ez a tinikor.Nyugi elmúlik azaz picit jobb lesz.Én sem volt sokkal idősebb de tudom milyen ez.:) 20/l
6/9 anonim válasza:
Netán van valami kiváltó oka a hangulatváltozásnak?
7/9 anonim válasza:
14:52-es vok!
és nem Rák vok hanem Kos!
8/9 anonim válasza:
nem vagyok szakember, de nezz utana googlen a " bipolaris zavar, bipolaris depresszio, bipolar disorder" kulcsszavaknak... De bizom benne, hogy tuneteid nem egyeznek ezzel, es csak tenyleg a serdulokor... :)
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2010. ápr. 23. 22:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!