Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Állami pszichiáter - kihez és...

Állami pszichiáter - kihez és hova?

Figyelt kérdés
Pár éve volt egy pánikbetegségem, ami miatt pszichiáterhez kellett mennem, kaptam gyógyszert, de kb. ennyi volt, egyszer beszéltünk utána már csak kiadták a receptet és kész. A gyógyszert 2 éve letettem,de most úgy érzem megint szükségem van segítségre, mert a visszaesés határán vagyok, így nem tudok dolgozni se..Nem akartam az előző dokihoz menni, mert jó lenne ha meg is hallgatnának, ezért a körzetihez kértem időpontot, amire 3 hetet vártam. Nagyjából 15 percet voltam bent, gyakorlatilag kaptam egy frontin receptet és annyit mondott hogy keressek munkát és csá..Tudom hogy rajtam múlik,de ezt kb egy sms-ben megírhatta volna, legalább nem vett voltna el 3 hetet tőlem..egyáltalán nem értette a lényegét annak amit mondtam és nagyon nem is érdekelte, pedig pont az a baj, hogy nem tudok munkát vállalni, mert nem tudok egyedül kimenni az utcára..így meg nem lehet, pedig nálam jobban senki nem akarja, hogy legyen munkám.. Lényeg, hogy kéne egy normális orvos, aki ha szerinte kell (és nem engem kérdez meg hogy akarok e) ír gyógyszert, de azért nem azzal akar megoldani mindent. Tudom,van magánban, de nem tudok fizetni és hát erre van a tb.. Valamint, hogy mehetek e olyanhoz, aki nem kerületben praktizál? Illetve, kiket ajánlanátok?

#pszichiáter #pánikbetegség #állami pszichiáter
2016. aug. 30. 16:01
 1/1 anonim válasza:
Ébredések Alapítvány ,keress rá a neten.Talán tudnak segíteni.
2016. szept. 3. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!