Hogy kerulhetem el, hogy korhazba keruljek? 15/l
#29: De nem fér bele az agyadba,hogy híznod kell??????
Nem véletlenül mész pszichiáterhez. Ha a 45 kg normális lenne, akkor szerinted elvinnének??? NEM.
Fogd már fel,hogy híznod kell. Ha hízol 5-7 kg-ot és normál súlyod lesz, akkor is vékony leszel.
Vagy megéri neked 45 kg-osnak vagy soványabbnak lenned? Cserébe nem fog megjönni többet a menstruációd, hullani fog a hajad, vérszegény leszel, lehet,hogy gyereked sem lehet majd és még lehetne sorolni.
Megérné neekd, cserébe hogy húúde vékony (akarom mondani sovány) maradj???? Válaszolj ..
"Ha hizol 5-6-7kg-t es normal sulyod lesz, akkor is vekony leszel"
Hat epp ez az, hogy nem leszek vekony, mert nöni fog a testzsirszazalekom! Tul zsiros leszek ha hizok! Most pont jo vagyok.
"A szuleid attol felnek, hogy 2-3 honapod van hatra".
Csak nem ertem, hogyha mar marciusban nem menstrualtam, akkor miert nem vizsgaltattuk ki, hogy mi az oka, le se szartak.
#33: Nőni fog a testzsírszázalékod.. a normál értékre.
Szerinted miért normál érték a normál érték? Mert az a normális. És vékonynak számít. Ha nem számítana vékonynak, akkor nem lenne az az érték a normális.
Most nem vékony vagy,hanem SOVÁNY,felfogtad?? Egészségtelen vagy, téged ez boldoggá tesz?
Ezen kívül a fiúknak sem vonzó.
A tested se nem vonzó, se nem egészséges. Gyakorlatilag mi élvezeti érték van neked benne?
Remélem, az orvos segíteni fog rajtad, mert nagyon nagy gondok vannak felfogásoddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!