Hogy kerulhetem el, hogy korhazba keruljek? 15/l
15/L vagyok 166 cm 39 kg voltam 5 hónapig nem memstruáltam,50 kg-nál jött meg
Ha sokáig ilyen kevés lesz a súlyod ,lehetséges ,hogy teljesen abbamarad a menstruáció
És aki azt mondja,hogy jó a súlyod téved,mert ez nagyon kevés
Ha és ilyen súllyal kaptam még egy kis hormonbetegséget+csontritkulást+hajhullást
Nem ártana egy komolyabb kivizsgálás a menstruációval kapcsolatban. Én 26 évesen vagyok 40 kiló 160 centihez de egészséges vagyok, egyszerűen nem tudok hízni de nem is akarok. A kérdező korában 37-38 kiló körül lehettem de 12 éves korom óta rendszeresen menstruálok. Nem feltétlenül a súly a kimaradás oka, mivel a kérdező még fiatal, ilyenkor előfordulnak bajok a menzesszel. Lehet hormonális oka is.
Írod, hogy mikor elmaradt a menzeszed, bőven 50 kg fölött voltál. Ez arra utal, hogy nem az alacsony súly okozta. Kórházba biztosan nem fogsz kerülni.
Pszichológiai tekintetben pedig gyakran előfordul, hogy akik régebben túlsúlyosak voltak de sikeresen lefogytak, később félnek enni, félnek, hogy újra meghíznak. Ez még nem anorexia, hiszen nem látja magát kövérnek, tisztában van azzal, hogy vékony. Szerintem a kérdező étkezésében semmi hardcore nincsen, egészségesen eszik, napi 3x.
Ezt a félelem dolgot viszont valóban érdemes elmondani a pszichológusnak, ha már elvisznek hozzá de egy szervi kivizsgálás sem ártana a menzesz miatt.
Barmilyen hihetetlen,de addig nem fog megjonni a mensid,amig meg nem hizol legalabb egy 50 kilora
Ha sokaig igy folytatod nem lehet gyereked
Megeri most vekony lenni,mert ugysem tudsz mindig ilyen vekony lenni vagy gyereket szeretnel inkabb?
45 kilosan 168 centihez biztos,hogy nem lehetsz hajas
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!